首页
登录
职称英语
[originaltext] Up to about 1915, movies were short and programs were made up
[originaltext] Up to about 1915, movies were short and programs were made up
游客
2024-05-14
54
管理
问题
Up to about 1915, movies were short and programs were made up of several works. Then, D.U. Griffith and others began to make longer films which provided the same powerful emotional appeal as did melodrama and presented spectacles far beyond what the theater could offer. Consequently, after World War I increasing numbers of spectators deserted the theater for the movies. This trend was accelerated in the late 1920’s as a result of two new elements. In 1927 sound was added to the previously silent film, and thus one of the theater’s principal claims to superiority vanished. In 1929 a serious economic depression began. Since audience could go to the movies for a fraction of what it cost to see a play, theater going became a luxury which few could afford, especially as the depression deepened.
By the end of World War 1I, the American theater had been reduced to about thirty theaters in New York city and a small number of touring companies originating there.
选项
A、Films provided more melodrama.
B、Films provided longer programs.
C、Films provided emotional appeal.
D、Films provided greater spectacles.
答案
D
解析
文中提到“presented spetacles far beyond what the theater could offer”.由此可知,答案D是正确的。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3598654.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Mr.Hughes?Doyouhaveaminute?Iwouldliketodiscusssome
[originaltext]M:Betty,fancyseeingyouhere.Ididn’tknowyoutookthesubwa
[originaltext]M:Betty,fancyseeingyouhere.Ididn’tknowyoutookthesubwa
[originaltext]M:Betty,fancyseeingyouhere.Ididn’tknowyoutookthesubwa
[originaltext]M:Betty,fancyseeingyouhere.Ididn’tknowyoutookthesubwa
[originaltext]Foodthathascomeincontactwithfloodwatercansickenany
[originaltext]Foodthathascomeincontactwithfloodwatercansickenany
[originaltext]Asia-Pacificconsumersaretheworld’smostactiveonlinesho
[originaltext]M:Weareluckytohaveinthestudiotoday,MollyTaylor.Molly
[originaltext]M:Weareluckytohaveinthestudiotoday,MollyTaylor.Molly
随机试题
Rifleshootinghasbecomeafavoritediversionofcitydwellersnowadays,andgro
[originaltext]M:Didyouwatchtelevisionlastnight?W:No,Ididn’t.Iseldom
(1)Foranysurfer,nothingbeatstheideaofjusthangingoutinabeachrid
DuringMcDonald’searlyyearsFrenchfriesweremadefromscratcheveryday.
1932年到1972年间,美国研究者随访了400名贫穷的身患梅毒的非裔美国黑人,
概述扩张型心肌病(DCM)主要特征。
患者,男性,60岁。体检发现肝脏肿块,可作为肿块定性诊断的是( )。A.CT
监护操作时,操作人在操作过程中不得有任何未经监护人同意的操作行为。
人脑中已有的知识和经验的网络称为()。 (A)图式(B)核心知识
王某在车间3m高平台进行照明电路维修作业,车间内环境潮湿,王某未佩戴相关防护用品
最新回复
(
0
)