首页
登录
职称英语
[originaltext] E-mailed resumes account for 32 percent of all submissions to
[originaltext] E-mailed resumes account for 32 percent of all submissions to
游客
2024-05-13
58
管理
问题
E-mailed resumes account for 32 percent of all submissions to potential employers, according to a new survey of 160 executives representing the country’s 1,000 largest companies. And 45 percent of employers now prefer to receive resumes by e-mail according to Office-team, the employment center that conducted the study. That’s a striking contrast to two years ago, when just 5 percent of respondents stated a preference for resumes via e-mail.
The poll also revealed that 21 percent of executives prefer getting resumes by mail, 11 percent prefer faxes, and the rest had no stated preference.
However, even with an informal medium like e-mail, job hunters should still pay strict attention to professional presentation of themselves. E-mails sent from a user name like "Fast-car" or "Sherlock" is a strict no-no, says Management Recruitment International, a staffing-service firm. And remember don’t use an office e-mail account for personal business.
Other tips: ensure that the resume is in a format friendly to most brim, and send the document in both text and as an attachment, preferred by a brief cover letter. Also, include your name and the position you’re interested in on the e-mail’s subject line to distinguish your resume from others submitted.
选项
A、To complete his/her personal information.
B、To make a cover letter with these.
C、To impress the employers.
D、To distinguish themselves from others’ entailed resumes.
答案
D
解析
该题问“作者为何建议求职者正电子邮件标题处注明他们的姓名和应聘职位?”文中“Also, include your name and the position you’re interested in on the e-mail’s subject line to distinguish your resume from others submitted.”给出了答案,是为了和其他的求职者区分开来。因此.我们可以断定D项“和其他电子履历区分开来”这一说法是对的。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3597036.html
相关试题推荐
[originaltext]Pullingheavysuitcasesalldayinthesummerishardwork,e
[originaltext]Pullingheavysuitcasesalldayinthesummerishardwork,e
[originaltext]DuringWorldWarII,GreatBritainandtheUnitedStatestrie
[originaltext]DuringWorldWarII,GreatBritainandtheUnitedStatestrie
[originaltext]Theworld’sfirstcompletelyautomaticrailwayhasbeenbuilt
[originaltext]Theworld’sfirstcompletelyautomaticrailwayhasbeenbuilt
[originaltext]Theworld’sfirstcompletelyautomaticrailwayhasbeenbuilt
[originaltext]W:Iwasworkingonapaperaboutthedifferencesbetweenwomena
[originaltext]W:Iwasworkingonapaperaboutthedifferencesbetweenwomena
[originaltext]M:Don’tyouthinkoursonshouldgointomedicine?Healwaysfee
随机试题
AnOrganizationthatSupportstheArtsAsidefromperpetuating
Foryearsandyearspeoplehavebeensayingthattherailwaysaredead."We
[audioFiles]audio_eusm_j01_260(20099)[/audioFiles]A、Theresultiswhatshehad
[originaltext]Ifyouareacollegestudent,thereareseveralthingsyoushould
Collagen(胶原蛋白)supplementsA)Anysoupmakerworththei
中等偏难的学习任务,学习者最佳的动机强度是()A.较高 B.中等偏弱 C.
引起高钾血症常见的原因是()A.急性肠炎 B.急性肾损伤少尿期 C.注射
关于新生儿护理的描述,正确的是A.房间室温保持在28~32℃ B.人工喂养牛奶
一般的日用工业品市场和副食品市场接近(??)A.完全竞争市场 B.完全垄断市场
正常情况下,体表面积为1.73m2的成年人,其肾小球滤过率为A.100ml
最新回复
(
0
)