首页
登录
职称英语
[img] Buried treasure is scattered over every part of the United States. Why
[img] Buried treasure is scattered over every part of the United States. Why
游客
2024-05-09
37
管理
问题
[img] or they want to avoid paying taxes on it. There are perhaps a dozen unreported treasure finds for each one reported.
Florida has probably yielded more buried treasure than any other [/img] [br]
Buried treasure is scattered over every part of the United States. Why don’t people find it? As a matter of fact, a great deal of buried treasure is found much more than we ever hear all out. People who find treasure have a habit of keeping it to themselves. Either they are afraid that others might claim it, or they want to avoid paying taxes on it. There are perhaps a dozen unreported treasure finds for each one reported.
Florida has probably yielded more buried treasure than any other part of the United States. The Gulf of Mexico used to be infested with pirates attacking Spanish ships. Often they were unable to dispose of their goods immediately. They packed it in large boxes or sacks and buried it in secret hiding places on the shore. Often they drew a map of the area so that they could come back later and know where to dig.
选项
A、They would have money handy in many different places.
B、They would leave it to later generations.
C、It would be kept safe.
D、They would get rid of it permanently.
答案
C
解析
问海盗埋财宝的原因,根据材料可知海盗抢劫得物后unable to dispose of their goods immediately不能迅速安置好赃物。他们先将赃物埋起来,以后再回来找。这样做是为了安全地保住财宝,而不是别的原因。故选C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3591144.html
相关试题推荐
ArecentpollindicatedthathalftheteenagersintheUnitedStatesbelieve
ArecentpollindicatedthathalftheteenagersintheUnitedStatesbelieve
ArecentpollindicatedthathalftheteenagersintheUnitedStatesbelieve
ArecentpollindicatedthathalftheteenagersintheUnitedStatesbelieve
ArecentpollindicatedthathalftheteenagersintheUnitedStatesbelieve
ArecentpollindicatedthathalftheteenagersintheUnitedStatesbelieve
ArecentpollindicatedthathalftheteenagersintheUnitedStatesbelieve
ArecentpollindicatedthathalftheteenagersintheUnitedStatesbelieve
ArecentpollindicatedthathalftheteenagersintheUnitedStatesbelieve
ArecentpollindicatedthathalftheteenagersintheUnitedStatesbelieve
随机试题
Theexpresidenthadbeen______inthecountrytorefreshhismindbeforehepas
FarewellSpeech"Specialneeds"Commonlydefinedby
《骆驼祥子》从小说到电影均产生较大影响,其原著作者是( )。A.鲁迅 B.老
标准员的专业技能不包括能够对工程建设标准实施情况进行评价。
A.1 B.2 C.3 D.4 E.5小儿耗氧量是成年人的多少倍
试述急性肾衰竭少尿期的临床表现。
患儿,男,8个月,平日多汗,易惊,两日来间断抽搐就诊,发作时T37.3℃,意识丧
所谓“吉尔德定律”,是指未来25年,()。A:主干网的速度每6个月增加倍B:主
下列是颅外病变引起的头痛,除了A.颅骨肿瘤 B.三叉神经痛 C.青光眼 D
我国已经建立草原生态保护奖励制度,中央财政每年安排专项资金用于()。A.禁牧补
最新回复
(
0
)