首页
登录
职称英语
For a number of years now, our research studies have shown that the incidenc
For a number of years now, our research studies have shown that the incidenc
游客
2024-05-09
65
管理
问题
For a number of years now, our research studies have shown that the incidence of college students with serious mental health problems has risen significantly in more than 90 percent of the colleges surveyed. These problems generally fall into the areas of clinical depression,generalized anxiety,panic attacks,and suicidal thoughts. Most of these students are able to be treated successfully within a reasonable amount of time. Something like six percent has problems so severe that they are unable to remain in school and are referred out to community clinics or private practitioners.
Counseling centers are available on almost all college campuses, but only a little over 10 percent of students utilize the services. Most seek help on their own or are referred in by someone on campus who is concerned about them. A very small number of students are mandated (强制执行) to seek counseling because of problematic behavior. Other survey data indicate that many more students have problems that could be helped through counseling but never seek such help. For example, in my 2010 survey of counseling center directors, 87 percent of the students who committed suicide had never sought out mental health services on campus.
Given this reality,it is unrealistic to think that any school could monitor the psychological needs of all its students nor,in my opinion,should they. Even if it were possible to do a clinical assessment of every student who arrives on a college campus our abilities to predict who is likely to harm themselves or others is very low. To mandate mental health services for all those who exhibit eccentric behavior would create a society we would not want to live in.
Nevertheless, the Jared Loughner case is another wake-up call for all of us to be more alert to those around us who appear to be in psychological distress and to do all that we can to get professional help for them. Counseling center staffs have, for several years now, been spending an increasing amount of time working with faculty, administrators and others who have direct student contact to help them better recognize the signs of emotional difficulty.
Colleges and universities don’t have the resources to provide blanket psychological services for all students. However,the current reality is that counseling center staffs are under unusual pressure because of the growing complexity of student problems and the false expectation that counselors can eliminate the possibility of a mentally disturbed student engaging in a random,harmful act. Many campuses are in desperate need of more counseling staff,more psychiatric back-up,and more funding for staff development. But there is some evidence that some colleges and universities have begun to move in this direction. [br] What does the author think of monitoring the psychological needs of all students by schools?
选项
A、Unrealistic.
B、Understandable.
C、Sensible.
D、Ridiculous.
答案
A
解析
观点态度题。本题考查作者对于让学校监控其所有学生的心理需求的看法。定位句指出让学校监控所有学生的心理需求是不现实的。故答案为A)。B)“可理解的”、C)“明智的”、D)“可笑的”均不符合原文,故排除。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3590718.html
相关试题推荐
Foranumberofyearsnow,ourresearchstudieshaveshownthattheincidenc
Foranumberofyearsnow,ourresearchstudieshaveshownthattheincidenc
Languageshavebeenchangedthroughtheages.[br]Estimatesofthenumberofla
Researchcarriedoutinrecentopinionpollsshowsthat______.[br]Thepassage
Researchcarriedoutinrecentopinionpollsshowsthat______.[br]Accordingt
Researchcarriedoutinrecentopinionpollsshowsthat______.[br]Theenclosu
Researchcarriedoutinrecentopinionpollsshowsthat______.[br]Thepassage
[originaltext]Researchindicatesthatparentswhorewardself-controlandi
【S1】[br]【S11】A、developingB、employingC、exploringD、researchingB语义衔接题。此处是说,可能
Asheartdiseasecontinuestobenumber-onekillerintheUnitedStates,res
随机试题
Nowadaysitisnotuncommonforabig,strongschoolboytoelbowanelderlywoma
用火焰原子吸收光谱法测定空气中的三氧化铬,以微孔滤膜采样,高氯酸一硝酸混合消解液
美国监管证券投资基金的法律有( )。 Ⅰ.《1933年证券法》 Ⅱ.《19
按照规定,下列说法中正确的是( )。 ①资产证券化业务,是指以基础资产所产生
与审核员有关的审核原则包括()。[2006年真题] A.独立性B.系
下列属于押品价值直接评估的是()。A.由银行认可的合作评估机构的外部评估师对银
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
PFI融资方式与BOT融资方式的相同点是()。A.适用领域 B.融资本
门静脉高压症手术治疗最主要的目的是A.消除脾功能亢进 B.治疗食管、胃底静脉破
最新回复
(
0
)