首页
登录
职称英语
[originaltext] Ladies and gentlemen, (30) when we talk about getting on lin
[originaltext] Ladies and gentlemen, (30) when we talk about getting on lin
游客
2024-05-08
57
管理
问题
Ladies and gentlemen, (30) when we talk about getting on line we mean being connected to the internet, a giant network of computers that connects people and information all over the world. The internet has a lot in common with other forms of communication. Like the US postal service the internet allows anyone who knows your internet address to send you an electronic mail or email. Like the telephone the internet allows you to chat with other people by participating in online discussion groups. Like the library the internet contains information on almost any topic you can imagine in many formats, including books, articles, videos, and music recordings. In addition to words, one part of the internet, (31) the world wide web is especially interesting to people because it includes pictures and sounds. The internet began in the 1960s as a US department of defense communication network. Soon after university researchers and professors began to use it to communicate with others in their fields. Internet use really took off in the early 1990s with the arrival of the web, which made it easier to find and view information on line. (32) No one, no country, organization, or company is in charge of the internet. It’s growing and its form and content is being changed by its users everyday. A computer that is connected to the internet allows you to turn your home, community center, local library, or school into a place of unlimited information and communication.
选项
A、Because it can send email.
B、Because it offers online discussion.
C、Because it is visible and audible.
D、Because it provides chatting service.
答案
C
解析
短文提到最使人们对网络感兴趣的原因是在网上可以看到图片和听到声音,即可视、能听,故选C项。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3589692.html
相关试题推荐
[originaltext]W:CanItalktoyouforaminuteaboutthehistoryassignment,P
[originaltext]W:CanItalktoyouforaminuteaboutthehistoryassignment,P
[originaltext]W:CanItalktoyouforaminuteaboutthehistoryassignment,P
[originaltext]Theflag,themostcommonsymbolofanationinthemodernworld,
[originaltext]Theflag,themostcommonsymbolofanationinthemodernworld,
[originaltext]Theflag,themostcommonsymbolofanationinthemodernworld,
[originaltext]Myhusbandandchildrenthinktheyareveryluckythattheyarel
[originaltext]M:Areyouenjoyingthistour?W:Yes.It’smyfirsttimetovisi
[originaltext]M:Areyouenjoyingthistour?W:Yes.It’smyfirsttimetovisi
[originaltext]W:Ican’tbelieveKarenislateforsuchanimportantoccasiona
随机试题
Thenation’seconomicgrowthrate_____sharplyoverthenextfiveyearsifthere
PASSAGEFOUR[br]Whatdoweknowaboutanextendedfamilyaccordingtothepass
Oncetheydecidedtohavechildren,MiShelandCarlMeissnertackledthenex
[originaltext]Insomecountriescertainkindsofinsurancearecompulsory.
Themorningaftermyteachercame,sheledmeintoherroomandgavemeadoll.
Theconversationismainlyabout[br][originaltext]M:Comeinandhaveaseat
D
“近朱者赤近墨者黑”说明在人的身心发展中起决定作用的是( )A.遗传 B.环
供应链管理的根本目的是()。A、增加和创造价值B、提高产品质量C、提高产品
(2010年真题)关于短期总成本曲线的说法,正确的是()。A.总成本的曲线
最新回复
(
0
)