首页
登录
职称英语
[originaltext] Scientists have discovered that plants themselves produce many
[originaltext] Scientists have discovered that plants themselves produce many
游客
2024-05-08
65
管理
问题
Scientists have discovered that plants themselves produce many poisonous chemicals for defense against insects. But insects have developed ways of dealing with them. Guess how many years have the insects been eating plants. The number itself will scare you. In fact, insects have been eating plants for as many as 250 million years. Now insects are using these same mechanisms to deal with man-made poisons—insecticides. This is why resistance of insects to insecticides has developed so rapidly.
What should be done? Scientists studying the problem suggest that farmers use less insecticides. At the moment, farmers regularly spray crops as a precaution against problems that are caused by large numbers of pests. They should, instead, spray only where pests have actually been seen. Secondly, farmers could use a combination of two or three insecticides at once. To survive, the insects would need to become resistant to two or more insecticides at the same time.
The most surprising suggestion, perhaps, is that at certain times of the year, farmers should actually try to attract new insects onto the crops they are trying to protect. The new insects will mate with those which survived from a certain kind of insecticide and will lessen the latter’s resistance to it.
Scientists hope that these and other measures will postpone the day when farmers and scientists will have to stand by while new super-bugs which may be resistant to all poisons invade our farms and devour our crops.
选项
A、Farmers should use less insecticide:
B、Farmers should use a combination of two or three insecticides at once.
C、Farmers should attract new insects onto the crops certain times.
D、Farmers should regularly spray crops as a precaution.
答案
C
解析
Which of the following is NOT included in the scientists’ suggestions?
四个选项都是关于农民应该采取的措施,由此可以推断,本问题考查的内容可能是关于农民应该采取的行为。本题选项中A)、B)、D)均可在文中第二段找到相应话语。故正确答案为C)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3589525.html
相关试题推荐
【B1】______[br]【B10】______[originaltext]OneofAmerica’smostimportant(26
【B1】______[br]【B9】______[originaltext]OneofAmerica’smostimportant(26)
【B1】______[br]【B5】______[originaltext]OneofAmerica’smostimportant(26)
【B1】______[br]【B3】______[originaltext]OneofAmerica’smostimportant(26)
【B1】______[br]【B2】______[originaltext]OneofAmerica’smostimportant(26)
[originaltext]Wherewechoosetolivecanhaveahugeimpactonourlife.L
[originaltext]Wherewechoosetolivecanhaveahugeimpactonourlife.L
[originaltext]Yourassignmentsthistermwillbetowritetwomajorresearc
[originaltext]Nearlyonein11graduatesareunemployedsixmonthsafterle
[originaltext]Nearlyonein11graduatesareunemployedsixmonthsafterle
随机试题
【B1】[br]【B11】A、SwarmsB、HerdsC、FlocksD、SchoolsC本句意为:这些成群结队的候鸟在秋天离开英国。flock
Suddenly,everywhereyoulook,everyone’stakingcoldshowers.Notliterally
Completethenotesbelow.WriteNOMORETHANTWOWORDSforeachanswer.
Afterintensiveresearch,scientistshaveconcludedthatpoliticianslie.
关于橡胶硫化的目的,以下哪种描述是错误的?()A.提高强度 B.提高耐火性
慢性附睾炎(Chronicepididymitis)的特点,下列描述不正确的是
消防安全重点单位“三项”报告备案制度是巩固社会单位消防安全管理、全面落实重点单位
职业生涯路径设计包括()。A.传统职业生涯路径 B.网状职业生涯路径 C.横
关于国内贸易的交货时间,下列说法正确的有()。A、交货时间指生产制造企业按买卖合
患者觉得被人跟踪、被诽谤,家中有窃听器和摄像机,该症状为A.被害妄想B.被控制妄
最新回复
(
0
)