首页
登录
职称英语
The debate over spanking(打屁股)goes back many years, but the essential questio
The debate over spanking(打屁股)goes back many years, but the essential questio
游客
2024-05-03
51
管理
问题
The debate over spanking(打屁股)goes back many years, but the essential question often escapes discussion: Does spanking actually work? In the short term, yes. You can correct immediate misbehavior with a slap or two on the rear end or hand. But what about the long-term impact? Can spanking lead to permanent, hidden scars on children years later?
On Sept 25, a sociologist from the University of New Hampshire, Murray Straus, presented a paper at the International Conference on Violence, Abuse and Trauma(创伤)in San Diego suggesting that corporal punishment(体罚)does leave a long-lasting mark — in the form of lower IQ. Straus, who is 83 and has been studying corporal punishment since 1969, found that kids who were physically punished had up to a five-point lower IQ score than kids who weren’t.
So how might getting spanked on the bottom actually affect the workings of the brain? Straus notes that being spanked or hit is associated with fright and stress; kids who experience that kind of trauma have a harder time focusing and learning. In another recent paper that he co-authored with Paschall, Straus writes that previous research has found that even after you control for parental education and occupation, children of parents who use corporal punishment are less likely than other kids to graduate from college.
Still, it’s not clear if spanking causes lower cognitive ability or if lower cognitive ability might somehow lead to more spanking. It’s quite possible that kids with poor reasoning skills misbehave more often and therefore bring harsher punishment. "It could be that lower IQ causes parents to get very annoyed and hit more," Straus says, although he notes that a recent Duke University study of low-income families found that toddlers’ low mental ability did not predict an increase in spanking.(The study did find, however, that kids who were spanked at age 1 displayed more aggressive behavior by age 2 and scored lower on cognitive development tests by age 3.)
"I believe the relationship[between corporal punishment and IQ]is probably bidirectional," says Straus. "There has to be something the kid is doing that’s wrong that leads to corporal punishment. The problem is, when the parent does that, it seems to have counterproductive results to cognitive ability in the long term."
The preponderance(优势)of evidence points away from corporal punishment, which the European Union and the UN have recommended against, but the data suggest that most parents, especially those in the U.S., still spank their kids. It’s most common among African-American families, Southern families, parents who were spanked as children themselves and those who identify themselves as conservative Christians.
Sometimes spanking seems like the only way to get through to an unruly toddler. But the price for fixing his poor short-term conduct might be an even more troublesome outcome in the future. [br] What can we infer from the third paragraph?
选项
A、Spanking has nothing to do with brain hurt.
B、It’s not children’s fault not going to college.
C、Physical punishment can affect kids emotionally.
D、Parental education plays no part in kids’ study.
答案
C
解析
根据题干中的the third paragraph将本题出处定位到第三段。该段第二句提到被打屁股或挨打与恐惧和压力有联系,经历过那种精神创痛的儿童在集中注意力和学习方面更吃力,由此推断,体罚会在精神上影响孩子,故答案为[C]。[A]项与该段首句矛盾,故排除。该段末句提到那些受过父母体罚的孩子从大学毕业的可能性要小,并不能由此就推断说上不了大学不是孩子的错,故排除[B]。[D]项是针对even after you control for parental education andoccupation设的干扰项。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3581923.html
相关试题推荐
Thedebateoverspanking(打屁股)goesbackmanyyears,buttheessentialquest
Itwasessentialthat______(申请表在载止日期前寄回).theapplicationform(should)besentba
[originaltext]W:Doyouwantmetoexplainthesequestionsbeforetheexam?M:
[originaltext]W:Doyouwantmetoexplainthesequestionsbeforetheexam?M:
[originaltext]W:Doyouwantmetoexplainthesequestionsbeforetheexam?M:
[originaltext]W:Doyouwantmetoexplainthesequestionsbeforetheexam?M:
[originaltext]W:Doyouwantmetoexplainthesequestionsbeforetheexam?M:
[originaltext]M:Thisweek,wewillansweraquestionfromafreshman,Erin.Er
[originaltext]M:Oneofthemostcommonquestionsweaskaboutpeople’sbehavio
[originaltext]M:Oneofthemostcommonquestionsweaskaboutpeople’sbehavio
随机试题
•Youwillhearthreetelephoneconversations.•Writeoneortwowordsoranumbe
Listenandchoosethecorrectanswer.[br]Whatpointdoesthespeakermakeabou
[originaltext]Pianosarenormallyfoundinbuildingforobviousreasons.Ho
Asmenage,theytypicallygetlessandlessdeepsleep—afactthatcould【B
下列投资方案经济效果评价指标中,能够在一定程度上反映资本周转速度的指标是()。
在旅游市场监管中,应探索建立第三方评价制度。
根据《堤防和疏浚工程施工合同范本》,施工用地范围内的征地移民由()负责办理。A、
然而,当牛顿派自己的理论处于事实批评的烈火之中时,他们就摆出老练的若无其事的样子
①这两天,“法律红人”罗翔的一段视频刷了屏。在一档谈话节目中,罗翔说起了一位衣衫
下列关于贷款资料审查的表述中,正确的有()。A.借款人提供复印件时应在复印
最新回复
(
0
)