首页
登录
职称英语
In American high schools today, it’s taken as a given that extracurricular(课
In American high schools today, it’s taken as a given that extracurricular(课
游客
2024-05-03
15
管理
问题
In American high schools today, it’s taken as a given that extracurricular(课外的)activities bring students of different races together. What’s more, it’s on clubs and sports teams that the conditions of Allport’s Contact Theory are actually met — students are working together toward a single goal, rather than competing against each other.
If school districts can widely integrate their sports teams and clubs, then they might see less self-segregation in the hallways and lunchrooms.
It fell to a Duke University scholar, Dr. Charles Clotfelter, to figure out a way to measure how well schools are doing on this front.
Clotfelter could easily look up the racial composition of every school — those numbers are tracked by the National Center for Education Statistics. But the racial makeup of clubs and sports teams wasn’t as easy. How to go about getting a tabulation(列表)of who’s in the drama club, belongs to the engineering society, and runs the school newspapers?
Then Clotfelter landed on an ingenious solution. In nearby Winston Salem, North Carolina, was a printing company called Jostens, Inc. Jostens is one of the biggest printers of high school yearbooks. Clotfelter got permission to drive over and haul away a huge random sample of yearbooks from the previous year, which represented a fairly good mix of public, private independent, and Catholic high schools throughout the Midwest, Northeast and South.
Then his graduate students found every photograph of every track team, French club and Yearbook Club that existed in those yearbooks. This was over 4,400 sports teams and another 4,400 more clubs, each with roughly a couple dozen members on average — ultimately equivalent to a poll of over 150,000 students. It was painstaking work to catalog the race of every kid in every photo.
Clotfelter found that extracurricular activities were far from the desegregating force they should be. The average club was 39% less diverse than the school itself. Fully one-third of all clubs and teams are mono-racial. In fact, there seemed to be a curious phenomenon: white students almost never belonged to a team or a club that was less than 3/4 white. If a club’s racial composition got too diverse, it was hard to find a white face, save for clubs in the most diverse schools. There were also a small proportion of ethnic-identity clubs that whites probably did not feel welcome to join.
We couldn’t help but wonder what if school districts were more proactively(积极地)getting kids involved in these activities — making sure that their participation includes kids from all races, ethnicities and socio-economic backgrounds? To do so, districts and schools would need to actively recruit students into various clubs and activities. They would need to make sure that fees for participation don’t prohibit children from low-income families from joining. Bus schedules, too, would likely also have to be addressed, since they often make it hard for kids from other neighborhoods to participate.
It would take a real effort, but so many good things come from diverse extracurricular activities, shouldn’t these be fostered? [br] What do we know about extracurricular activities in American high schools?
选项
A、Students are united and work to reach the same goal.
B、There still exist prejudice and race discrimination.
C、Students from different races have equal access.
D、They are organized according to Allport’s Theory.
答案
B
解析
根据题干中的extracurricular activities和in American high schools将本题出处定位到首段首句。该句提到,在当今美国中学里,课外活动能让不同种族的学生聚在一起被视为是一种假设。由此可知,在当今美国中学的课外活动中仍存在种族歧视,故答案为[B]。倒数第三段前两句提到,科特非勒的研究发现验证了这一点:课外活动远未发挥其应发挥的消除种族隔离的作用。一般俱乐部的种族多样化水平要比学校的种族多样化水平低39%。[A]是针对首段第二句的working together和a single goal设的干扰项。[C]与原文意思相反。[D]是对该段Allport’s Contact Theory设的干扰项。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3581916.html
相关试题推荐
Adulteducationdevelopsfastrecentlypartlybecause______.[br]TheAmerican
[originaltext]Today,ChineseAmericansmakeuplessthan1%oftheU.S.pop
[originaltext]Today,ChineseAmericansmakeuplessthan1%oftheU.S.pop
[originaltext]Today,ChineseAmericansmakeuplessthan1%oftheU.S.pop
[originaltext]Atfirst,mostAmericansdidn’tthinktherewasanythingpart
[originaltext]Atfirst,mostAmericansdidn’tthinktherewasanythingpart
[originaltext]Americanscientistsaredevelopingmapsthatcanidentifyare
ViolenceinAmericanfamiliestakesmanyforms.One【B1】______formthatweo
ViolenceinAmericanfamiliestakesmanyforms.One【B1】______formthatweo
ViolenceinAmericanfamiliestakesmanyforms.One【B1】______formthatweo
随机试题
[originaltext]M:IreallywanttoknowwhyNancyisalwayssohostiletowardme
PublictransportationhasthefollowingadvantagesEXCEPT______.[br][original
森林覆盖率forestcoveragerate
关于CO2吸收剂的叙述,正确的是()A.以碱石灰最为常用,其主要活性成分为C
有关脊髓灰质炎后遗症,下列哪项描述是不正确的A.后遗症期可借助手术改善肢体功能
兰兰是个幼儿园中班的孩子,一天,她拿起纸和笔画画,画之前她自言自语地说:“我想画
与胺碘酮叙述不符的是A:结构与甲状腺素类似,含有碘原子 B:抑制钾离子的外流
下列有关电子排布的叙述中正确的是( )。
贷款人受理借款人个人贷款申请后,要进行相应的贷款调查,调查的内容有( )。A.
根据《危险化学品建设项目安全监督管理办法》,建设项目试生产期限应当()A.不少
最新回复
(
0
)