首页
登录
职称英语
[originaltext] When I arrived in America three years ago, I was surprised by
[originaltext] When I arrived in America three years ago, I was surprised by
游客
2024-05-03
43
管理
问题
When I arrived in America three years ago, I was surprised by the tremendous amount of advertising. But now I’ve come to realize that it is a creative and necessary part of an industrial society. I, too, want to improve my life style and to buy better products. I look to advertising to show me how to do it. Deciding what to believe in an advertisement, however, isn’t easy. It seems to me that a person must purchase things with a lot of care. As a consumer, I want to get the best for my money so I really have to understand the techniques of advertising. Otherwise, manufacturers would be able to sell me anything, whatever its quality may be. The creative aspects of advertisements, for instance, often cover up defects or problems in products. I have learned this well, since I have made purchases and lost money because the items were of poor quality. The future advertising most likely will involve more public participation. In the future, if customers really care about the quality of something as well as the quantity, maybe advertisers will begin to care more about what they are trying to sell.
Questions 29 to 31 are based on the passage you have just heard.
29. What do we learn about the speaker?
30. What’s the speaker’s impression of the advertisement in America when she first arrived there?
31. What does the speaker think future advertisers should do?
选项
A、She has always lived in America.
B、She visited America three years ago.
C、She has been in America for three years.
D、She has come to America to do research on advertising.
答案
C
解析
选项均为与She有关的完整句子以及重复出现的America表明,本题考查与女士有关的事实状况,该事实状况与美国有关。短文开头女士提到自己三年前刚到美国时对广告的看法,然后又提到自己现在对广告的看法,由此可知,女士在美国呆了三年了,故答案为[C]。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3581637.html
相关试题推荐
[originaltext]Amongwesternrichcountries,peopleintheUnitedStateswor
[originaltext]AbeetleinvasionintheUnitedStateshaskilledatleasttw
[originaltext]Stateswithahighlyeducatedpopulaceandhighertaxesoncigare
[originaltext]Stateswithahighlyeducatedpopulaceandhighertaxesoncigare
[originaltext]W:Soyoureallybelievethatclothescarryakindofmessagefor
[originaltext]W:Hi,Tim.I’mreallysorrytohearaboutyourgrandfather.Mys
[originaltext]W:Hi,Tim.I’mreallysorrytohearaboutyourgrandfather.Mys
[originaltext]W:Hi,Tim.I’mreallysorrytohearaboutyourgrandfather.Mys
[originaltext]M:Loisand1wanttohavedinnertogetherafterclassnextFrida
[originaltext]M:Loisand1wanttohavedinnertogetherafterclassnextFrida
随机试题
在得病以前,我受父母宠爱,在家中横行霸道。(2003年真题)BeforeIfellill,Ihadbeenthebullyunderour
You’vebeenworkingoutregularlyforquiteawhile,butyou’renowherenear
"What’sthematterwiththatpictureonthewall?""Itneeds_________."A、straig
Abudget(预算)isaspendingplan.Itcanhelpyouspendmoneywisely.Itcan
Heaccomplishedthetask________ofanybody’shelp.A、irrelevantlyB、indistinctl
TheRevolutionaryWar,whichbeganofficiallyonApril19,1775,draggedon
A.软脑膜 B.硬脑膜 C.大脑皮质、基底核和视丘 D.蛛网膜下腔流行性脑
建筑市场的进入,是指各类项目的()进入建设工程交易市场,并展开建设工程交易活
某学生既想参加英语脱口秀锻炼自己.又害怕讲不好,被别人嘲笑,这时他面临的心理冲突
甲卖给乙一辆汽车,未约定履行地点。甲住南京,乙住北京,问交付汽车和价款的地点是:
最新回复
(
0
)