首页
登录
职称英语
On Food Security1.食品安全丑闻频繁发生,引起人们关注2.食品安伞问题发生的原因3.我的看
On Food Security1.食品安全丑闻频繁发生,引起人们关注2.食品安伞问题发生的原因3.我的看
游客
2024-05-02
47
管理
问题
On Food Security
1.食品安全丑闻频繁发生,引起人们关注
2.食品安伞问题发生的原因
3.我的看法
选项
答案
Over the past couple of years, several cases of food security scandals have been disclosed on mass media. The problem of food security has become a hot button across the country.
There are a couple of economic driving forces, I would argue, behind this undesirable phenomenon. Furthermore, the neglect of moral education gives rise to the problem. More importantly, the lack of regulation and punishment on those illegal producers enforces the phenomenon.
As the old saying goes, "It’s better late than never." In my opinion, strict measures should be taken to prohibit the phenomenon. The government should launch a massive moral campaign to educate all citizens and make tougher laws to crack down on those irresponsible corporations and prohibit them from entering the food industry again. I am firmly convinced that through our combined efforts we are bound to enjoy more risk-free food in the days ahead.
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3581167.html
相关试题推荐
Checksarebecomingmorepopularandwillinashortwhile______(代替现金作为人们结账的一种
【S1】[br]【S12】A、partlyB、hardlyC、largelyD、slightlyC程度副词辨义。根据语义判断,这句话的意思是:“人们
1.食品安全事故屡有发生2.人们对食品的安全越来越担心3.怎样才能解决好食品的安全问题Fo
【B1】[br]【B2】A、colorB、formC、shapeD、sizeA名词辨义。本文开第一直在谈论盲人辨别色彩问题,没有涉及其他,故只能用c
Thegovernmenthas______(高度重视由抑制的人口持续增长所引起的各种问题).paidmuchattentiontothevar
Itistimethattheauthoritiesconcerned____________________(采取适当的措施来解决交通问题).to
_______________________(鉴于他们在解决失业问题上效果不佳),theywouldhavelittlechancetowini
【B1】[br]【B19】A、schoolgirlB、lawyerC、doctorD、motherA最后一句解释了售货员为什么不知道答案的原因。这里
Ithasbeentoolate,__________(当人们认识到这些食品不安全时).bythetimepeoplefindthat
Itwasnotuntil______(你告诉我我才知道问题的解决方案在讨论中).youtoldmethatIknewthesolut
随机试题
[originaltext]W:Lookatthatbigfieldofcorn.Andthere’safarmwithsomeb
Theproblemofhowhealth-careresourcesshouldbeallocatedorapportioned,
WHO在2010年颁布了()A.《关于有益健康的身体活动全球建议》 B
患儿,5岁,全身水肿,以“肾病综合征”入院。查体:面部、腹壁及双下肢水肿明显,阴
善于治疗肝阳上亢兼小便不利的药物是A.钩藤B.罗布麻C.牡蛎D.全蝎E.珍珠
B则k=-1。
(2018年真题)我国商业银行的会计资本是由()构成的。A.次级债务 B
关于教学方法与教学方式,说法错误的是()。 A.教学方法是为完成教学任务而采用
下列房地产活动中,属于房地产金融活动的是()。A、土地收购储备 B、不动产征收
造成纵隔移向健侧的疾病不包括 A.血胸 B.开放性气胸 C.张力性气胸
最新回复
(
0
)