首页
登录
职称英语
[originaltext] Almost half of new American teachers leave the profession wit
[originaltext] Almost half of new American teachers leave the profession wit
游客
2024-04-29
35
管理
问题
Almost half of new American teachers leave the profession within five years.[26]Some get tired of large class sizes, limited planning time and support, and wish to feel more valued by society. At the same time, experts say too many teachers lack the required knowledge of what they teach, especially on math and science.
Criticisms of teaching are usually less about the working conditions than about the pay. A new report calls for an immediate pay increase of fifteen to twenty percent. It says this would lift teachers from the bottom in starting pay among professions.
The report, "Teachers and the Uncertain American Future", is from the Center lor Innovative Thought. The College Board formed this group last year with "some of the best minds in education", in its words.
The College Board is a non-profit organization that owns the SAT college entry test. It also administers the Advanced Placement program.
The report urges new programs to solve a crisis in the number of qualified math and science teachers. It says less than half of the students who finish high school are ready for college-level math or science.
It says another problem is a shortage of minority teachers, to better represent society.[28]It says two times as many black and three times as many Hispanic, Asian and Native American teachers are needed. The report says the nation needs a new agreement, a "compact", with its teachers to defend its position in the world. All this would be financed with public and private money through a proposed "Teachers’ Trust".
26. Why do many new American teachers give up teaching within five years?
27. What problem does the report aim to solve?
28.How many black teachers are needed according to the report?
选项
A、They get tired of students.
B、They are not appreciated by their leaders.
C、They feel less valued as a teacher.
D、They want to find a job with a higher pay.
答案
C
解析
细节题。文中提到,美国有近一半的新教师在上岗5年之内离职,有些人是厌倦了大型课堂和有限的计划时间和社会支持,而且他们希望自己的价值更加被社会认可(feel more valued),也就是说这些教师觉得自己的价值没有被足够的重视,故答案为[C]。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3576617.html
相关试题推荐
[originaltext]OneofthemostpopularliteraryfiguresinAmericanliteratu
[originaltext]OneofthemostpopularliteraryfiguresinAmericanliteratu
[originaltext]Manyinternationalstudentschooselargeschools.Butagrowi
[originaltext]Manyinternationalstudentschooselargeschools.Butagrowi
[originaltext]W:WithmetodayinthestudioisDr.MiriamRichards,who’sale
[originaltext]M:Solet’smeetourfirstholidaymaker.Hellothere.canyoute
[originaltext]W:Haveyousavedenoughtobuythatairconditionerforyournew
[originaltext]W:Haveyousavedenoughtobuythatairconditionerforyournew
[originaltext]W:Haveyousavedenoughtobuythatairconditionerforyournew
[originaltext]W:Haveyousavedenoughtobuythatairconditionerforyournew
随机试题
______money,sheisquiterich.However,thisdoesnotmeanthatsheishappy.A
HitlerandhismenhadtheirhatredtowardsJewsandcolorpeople.Oursocie
公共事业产品的提供方式本质上是( )。A.消费方式 B.生产方式 C.分配
下列关于血糖生成指数叙述正确的有()。A.血糖生成指数(glycemicinde
以下关于新生儿呼吸系统特点的叙述哪项正确A.正常足月儿生后第1小时呼吸频率可达8
患者,男性,25岁,8月底来诊。突起腹泻1天,大便二十余次,初为稀便,后为水样,
由于个人的环境、目标、态度和需求各不相同,所以每个人的目标可能有很大不同。下列不
下列关于年金的说法中,正确的有()。 Ⅰ.教育费支出属于期初年金 Ⅱ.期初
利用互联网编写职位说明书,下列说法错误的()A.我国有一个专业、权威的职位信息网
慢支并发肺气肿时X线一般不表现为A.两肺多发性空洞 B.两肺纹理增粗紊乱 C
最新回复
(
0
)