首页
登录
职称英语
[originaltext] Eager to learn about different countries and cultures and acq
[originaltext] Eager to learn about different countries and cultures and acq
游客
2024-04-29
46
管理
问题
Eager to learn about different countries and cultures and acquire global skills, U. S. students are studying abroad in record numbers, according to survey data released by the Open Doors, an institution of international education.[26]These increased numbers reflect a growing recognition by students and educators that an international experience is important to students’ future careers. Today language and cultural skills are increasingly valued by employers and vital to America’s national interest. The recent growth has been fueled in part by programs that offer study for shorter lengths of time than the traditional academic year. But there has also been an increasing interest in studying in more diverse destinations. The increases reported in Open Doors reflect a growing interest in non-traditional destinations and a wider range of study-abroad opportunities in addition to the extremely valuable semester and academic year programs. While brief stay and short-term programs expand the numbers of Americans studying abroad,[27]longer programs abroad provide better opportunities for language acquisition and deeper immersion in the culture. The top three major fields of study of Americans studying abroad, according to Open Doors, are the social sciences, business and management, and humanities. A wide range of successful activities sponsored by the U. S. Department of State help U. S. students to gain access to a substantive international experience. However, despite the steadily rising numbers, the vast majority of U. S. students still graduate without any study abroad experience.[28]Dr. Goodman noted that "The opportunity for more young Americans to study abroad is a goal shared by the President, the Secretary of State, and leaders in Congress, industry and academia."
26. What can we learn from the increased numbers of U. S. students studying a-broad?
27. What would students benefit from long-term programs abroad according to the speaker?
28.What can be inferred from Dr. Goodman’s comment?
选项
A、U. S. students are getting more interested in the cultures a-broad.
B、There are more opportunities for U. S. students to study a-broad.
C、The programs provided abroad are becoming much more attractive.
D、The value of international experiences is increasingly recognized.
答案
D
解析
细节题。文中提到,美国留学生数量的增长反映了学生和教育者越来越意识到了留学经历对学生未来的职业生涯的重要性(a growing recognition by students and educators that an international experience is important),[D]为原文的同义转述,故为答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3576326.html
相关试题推荐
[originaltext]Amidmajorcutstopublicfunding,politicalleadershavecit
[originaltext]Amidmajorcutstopublicfunding,politicalleadershavecit
[originaltext]ParentsinMiddletown,Connecticutareprotestingagainstthe
[originaltext]ParentsinMiddletown,Connecticutareprotestingagainstthe
[originaltext]It’sunrealistictothinkthattheaverageperson,who’sface
[originaltext]M:Kathy,chaostheoryseemstobeabranchofphysicsormathema
[originaltext]W:Oh,hello,John.Areyouusingyourdictatingmachinethismor
[originaltext]W:Oh,hello,John.Areyouusingyourdictatingmachinethismor
[originaltext]W:Oh,hello,John.Areyouusingyourdictatingmachinethismor
[originaltext]M:I’venevertastedsuchtastysoup.IwishIhadtherecipeand
随机试题
HypnosisIntheofficeofa【1】______,ayoungmanisreg
Thedestructionofournaturalresourcesandcontaminationofourfoodsupply
Allstudentswhowanttousethelibraryborrowingservicesandrecreationalath
__________gotinthewheatthanitbegantorainheavily.A、NosoonerhadtheyB、
Weallhopethatthevaluesthatareimportanttoeachofusarepassedalo
假如该调度已经产生死锁,如果要从事务T1,T2中进行回滚以解除死锁,从代价最小的
2016年面试热点:嫌犯照片打文字“马赛克”,你怎么看 热点直击:20
患者35岁,妊娠39周,经产妇,GPAL,家属代述乡医院诊断为肩先露,现患者烦躁
蓄电池室内应设有运行和检修通道。通道两侧均装设蓄电池时,通道宽度不应小于(
关于招标代理机构,下列说法正确的是()。A.招标人具有编制招标文件和组织评标能力
最新回复
(
0
)