首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Hi, Mike. I’m going to give a presentation on Winston Churchil
[originaltext]W: Hi, Mike. I’m going to give a presentation on Winston Churchil
游客
2024-04-29
48
管理
问题
W: Hi, Mike. I’m going to give a presentation on Winston Churchill. And I remember you are very good at history, so I come here to ask for some information.
M: Ok. First let me know what you’ve already got in your head.
W: Generally, I get to know that Winston Churchill was famous as a soldier, a politician and a writer. So you have a lot to say about Churchill.
M: He was also a painter of merit, by the way.
W: How do you think he found time for all these activities?
M: He was a man of many talents and had a long career. I still remember that he lived to be 90. He was born in 1874 and died in 1965.
W: He started his career as a soldier, didn’t he?
M: Yes, he joined the Army as a young man and became outstanding both as a soldier and as a correspondent in India and Africa. His political career started when he was elected to Parliament at the age of 26 and remained for most of his life, except when he was out of office.
W: When did he first take up painting?
M: When he was already past 40. He was out of office from 1929 to 1939 and it was during these periods that he found happiness in painting and writing,
W: I guess it was during that time that he produced some of his finest literary works.
M: Yes, and then in 1940 came the great challenge. It was as prime minister during the Second World War that he proved his great ability for leadership. His premiership from 1940 to 1945 was perhaps the greatest that the U. K. has ever known. His name became a household word throughout the world.
W: I think I have enough information now. Thanks a lot.
4. What are the speakers talking about?
5. What can we learn about Churchill from this conversation?
6. When did Winston Churchill become a parliament member?
7. What was Winston Churchill’s position during the World War II?
选项
A、He was a versatile man.
B、He started his career as a painter.
C、He was engaged in art activities in most of his life.
D、He was known only within the boundaries of the U. K.
答案
A
解析
细节题。对话中提到,丘吉尔身兼soldier,politician,writer和painter数个头衔,由此可推断,丘吉尔是一个多才多艺的(versatile)人,故答案为[A]。此外,男士在后面也明确提到丘吉尔是a man of many talents,versatile相当于of many talents。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3576270.html
相关试题推荐
[originaltext]Goodmorning,everyone.Now,today,(26)Iamgoingtotalkto
[originaltext]Goodmorning,everyone.Now,today,(26)Iamgoingtotalkto
[originaltext]Goodmorning,everyone.Now,today,(26)Iamgoingtotalkto
[originaltext]Manypeoplewonderaboutwhattelevisionhasdonetothegene
[originaltext]Manypeoplewonderaboutwhattelevisionhasdonetothegene
[originaltext]Manypeoplewonderaboutwhattelevisionhasdonetothegene
[originaltext]Wecanagreewithprimitivemanthatfoodisabasicneed,(26
[originaltext]M:DoyouwanttogotothemovieswithusonSaturday?W:Thanks
[originaltext]M:DoyouwanttogotothemovieswithusonSaturday?W:Thanks
[originaltext]M:You’rejoiningusfordinnertonight,aren’tyou?W:Oh,I’mr
随机试题
Inthesentence"Hegavemeabookasapresent",therelationshipbetween"gave
Womenweremorelikelythanmentoreporthavingunderstandingsaboutsafer
使用“云彩”滤镜时,在按住下列哪个键的同时选取“滤镜>渲染>云彩”命令,可生成
甲股份有限公司2007年12月购入一台设备,原价为3010万元,预计净残值为10
治疗经间期出血肾阴虚证,应首选( )。A.清肝止淋汤 B.左归丸 C.两地
关于母公司与子公司法律关系的判断,正确的是()。A:一个公司只有拥有另一个公司5
A.辐射 B.传导 C.对流 D.发汗 E.不感蒸发高温环境下的主要散热
A. B. C. D.
安装预算单价及扩大综合单价不全时,编制设备安装工程概算可采用()。A.概算
水准测量采用高差法时,待定点的高程是通过( )。A.调整水准仪调试得出 B.计
最新回复
(
0
)