首页
登录
职称英语
[originaltext] My father died when I was nine months old, making my mum a si
[originaltext] My father died when I was nine months old, making my mum a si
游客
2024-04-26
66
管理
问题
My father died when I was nine months old, making my mum a single mother at the age of eighteen. While I was growing up, we lived a very hard life. We had little money, but my mum gave me a lot of love. Each night, she sat me on her lap and spoke the words that would change my life, "Kemmons, you are certain to be a great man and you can do anything in life if you work hard enough to get it."
At fourteen, I was hit by a car and the doctors said I would never walk again. Every day, my mother spoke to me in her gentle, loving voice, telling me that no matter what those doctors said, I could walk again. She drove that message so deep into my heart that I finally believed her. A year later, I returned to school — walking on my own!
When the Great Depression hit, my mum lost her job. Then I left school to support the both of us. At that moment, I was determined never to be poor again.
Over the years, I experienced various levels of business success. But the real turning point occurred on a vacation I took with my wife and five kids in 1951.I was dissatisfied with the second-class hotels available for families and was angry that they charged me an extra $2 for each child. That was too expensive for the average American family. I told my wife that I was going to open a motel for families that would never charge extra for children. There were plenty of doubters at that time.
Not surprisingly, Mum was one of my strongest supporters. She worked behind the desk and even designed the room style. As in any business, we experienced a lot of challenges. But with my mother’s words deeply rooted in my soul, I never doubted we would succeed. Fifteen years later, we had the largest hotel system in the world — Holiday Inn. In 1979 my company had 1,759 inns in more than fifty countries with an income of $ 1 billion a year.
Questions 20 to 22 are based on the passage you have just heard.
20. What caused Kemmons to start a motel by himself?
21. Which can best describe Kemmons’ mother?
22. What led to Kemmons’ success according to the passage?
选项
A、Careful, helpful and beautiful.
B、Strict, sensitive and supportive.
C、Modest, helpful and hard-working.
D、Loving, supportive and strong-willed.
答案
D
解析
选项的内容表明,本题考查对人物的评价。短文中提到,在失去父亲后,我们的生活很艰难,我们很贫穷,但是母亲给了我很多love;当我出车祸医生说我永远也站不起来时,母亲用gentle,loving voice告诉我,我能再次学会走路;而当我要开一家家庭旅馆,遭到很多人怀疑时,母亲是one of my strongest supporters,这三个事例都说明母亲的loving,supportive and strong—willed,故答案为D)。短文中通过一系列例子表现母亲的性格,抓住其中表现母亲性格的词不难
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3572659.html
相关试题推荐
[originaltext]MyfatherdiedwhenIwasninemonthsold,makingmymumasi
[originaltext]MyfatherdiedwhenIwasninemonthsold,makingmymumasi
[originaltext]Campmemorieslastforever!Wemakesuretheyareunforgettab
[originaltext]M:You’renotstillwatchingtelevision,areyou?W:Ienjoyyour
[originaltext]M:You’renotstillwatchingtelevision,areyou?W:Ienjoyyour
[originaltext]M:You’renotstillwatchingtelevision,areyou?W:Ienjoyyour
[originaltext]M:AsfarasIknow,manystudentswhochoosetoliveoffcampus
[originaltext]M:AsfarasIknow,manystudentswhochoosetoliveoffcampus
[originaltext]M:Theelectionwillbeverycloseaccordingtothepolls.W:Rem
[originaltext]M:Theelectionwillbeverycloseaccordingtothepolls.W:Rem
随机试题
Passage1[originaltext]Withapopulationofapproximately7millionandan
Theproducersofinstantcoffeefoundtheirproductstronglyresistedinthe
TheWriter’sLifeAsurveyofBritain’syouthfound
运输产品的形式层的相应的指标及指标体系不包括( )。A.运输方式 B.客座占
某女,30岁,肌肉疼痛,周期性发热,盗汗,体重减轻,反应性神经错乱。查体:体温3
当企业难以估计某单项资产的可收回金额时,应当以其所属资产组组合为基础确定其可收回
企业出售以公允价值计量且其变动计入当期损益的金融资产,结转原已确认的公允价值变动
药物的内在活性(效应力)是指A、药物对受体亲和力高低 B、药物脂溶性强弱 C
牙龈红肿而痛,多属A.阴虚火旺 B.肝火上炎 C.肺经有热 D.脾经火热
下列各项股东的权利中,属于优先股股东优于普通股股东权利的有()。A.股利分配优
最新回复
(
0
)