首页
登录
职称英语
The poor old consumer! We’d have to pay a great deal more if advertising did
The poor old consumer! We’d have to pay a great deal more if advertising did
游客
2024-04-23
61
管理
问题
The poor old consumer! We’d have to pay a great deal more if advertising didn’t create mass markets for products. It is precisely because of the heavy advertising that consumer goods are so cheap. But we get the wrong idea if we think the only purpose of advertising is to sell goods. Another equally important function is to inform. A great deal of the knowledge we have about household goods derives largely from the advertisements we read. Advertisements introduce us to new products or remind us of the existence of ones we already know about. Supposing you wanted to buy a washing machine, it is more than likely you would obtain details regarding performance, price, etc., from an advertisement.
Lots of people pretend that they never read advertisements, but this claim may be seriously doubted. It is hardly possible not to read advertisements these days. And what fun they often are, too! Just think what a railway station or a newspaper would be like without advertisements. Would you enjoy gazing at a blank wall or reading railway bylaws while waiting for a train? Would you like to read only closely-printed columns of news in your daily paper? A cheerful, witty advertisement makes such a difference to a dull wall or a newspaper full of the daily ration of calamities.
We must not forget, either, that advertising makes a positive contribution to our pockets. Newspapers, commercial radio station and television companies could not survive without this source of revenue. The fact that we pay so little for our daily paper, or can enjoy so many broadcast programs is due entirely to the money spent by advertisers. Just think what a newspaper would cost if we had to pay its full price!
Another thing we mustn’t forget is the "small ads", which are in virtually every newspaper and magazine. What a tremendously useful service they perform for the community! Just about anything can be accomplished through these columns. For instance, you can find a job, buy or sell a house, announce a birth, marriage or death in what used to be called the "hatch, match and dispatch" column but by far the most fascinating section is the personal or "agony" column. No other item in a newspaper provides such entertaining reading or offers such a deep insight into human nature. It’s the best advertisement for advertising there is! [br] By saying that "advertising makes a positive contribution to our pockets", the author means that______.
选项
A、advertisements are informative
B、advertisements are entertaining
C、advertisements save money for consumers
D、advertisements serve the whole community
答案
C
解析
原文该句为该段主题句,根据其后的内容“……没有这一收入来源就无法维持下去”、“付很少钱买报纸”等,可以推断主题句的意思是广告商使我们在购买报纸的时候省了钱,由此可见,C为本题答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3567661.html
相关试题推荐
Thepooroldconsumer!We’dhavetopayagreatdealmoreifadvertisingdid
Inthemarket’seyes,thelatestroundofconsumer-spendingnewswasgood.I
Inthemarket’seyes,thelatestroundofconsumer-spendingnewswasgood.I
Inthemarket’seyes,thelatestroundofconsumer-spendingnewswasgood.I
Inthemarket’seyes,thelatestroundofconsumer-spendingnewswasgood.I
[originaltext]Theappealofadvertisingtobuyingmotivescanhavebothneg
[originaltext](19)Theappealofadvertisingtobuyingmotivescanhavebot
[originaltext](19)Theappealofadvertisingtobuyingmotivescanhavebot
Inthemarket’seyes,thelatestroundofconsumer-spendingnewswasgood.I
Inthemarket’seyes,thelatestroundofconsumer-spendingnewswasgood.I
随机试题
BenBuchananandAMagicBookTheTexasteenisdevouri
obtainandprocess讲座中提到“Welearnthatifachildcannotreadwell,thatlackofs
[originaltext]Noonelikestomakemistakes.(l)Butanewstudysaysorganiz
下列关于分布式数据库并发控制的主站点技术的叙述中,哪一条是错误的()。A.主站点
西藏高原的地貌类型主要有()。A.高原 B.山脉 C.沙漠 D.平原 E
夏普比率是用某一时期内投资组合平均( )除以这个时期收益的标准差。A.绝对收益
A.芍药汤加味 B.白头翁汤加味 C.神犀散 D.连理汤 E.葛根芩连汤
胃癌的龛影特点是A.龛影凸向胃壁之外,周围黏膜呈放射状集中 B.龛影凸向胃腔之
印度甘地提出的“非暴力不合作计划”的实质是()A.以暴力手段反抗殖民统治 B
一住店客人未付房钱即想离开旅馆去车站。旅馆服务员揪住他不让走,并打报警电话。客人
最新回复
(
0
)