首页
登录
职称英语
Crash. Shatter. Boom. Crash. Shatter. Boom. Smattering of silly dialogue. Pr
Crash. Shatter. Boom. Crash. Shatter. Boom. Smattering of silly dialogue. Pr
游客
2024-04-22
65
管理
问题
Crash. Shatter. Boom. Crash. Shatter. Boom. Smattering of silly dialogue. Pretty girl screams: "Dad!" Crash. Shatter. Boom. Silly dialogue. "DAD!!!" Crash. Shatter. Boom. What? Oh, sorry. We were falling into
a trance
there.
Which is, dear moviegoer, what may happen to you during Michael Bay’s Transformers: Age of Extinction, the fourth Transformers film and lasts 165 minutes, which is precariously close to the three-hour mark that Bay undoubtedly will reach—by our sophisticated calculations, and at the current growth rate, with his sixth instalment.
But let’s not get ahead of ourselves. Despite what you’ve just read, this film will likely be a massive hit because by now, if you’re buying a Transformers ticket, you surely know what you’ re getting into, and you want more, more, more. And Bay is the Master of More.
Or just take it from the 11-year-old sitting next to me, who reserved any audible judgment—he, too was in a trance, though maybe from sugar intake—until the moment he saw a Transformer become a dinosaur. Overwhelmed by the pairing, he proclaimed, "That’s the sickest thing I’ve ever seen in my life." It was as if peanut butter and jelly had been tasted together for the first time.
This time, there’ s a whole new human cast. Most important, Mark Wahlberg has replaced Shia LaBeouf as well, Main Human Guy.
A significant part of the movie also takes place in China—clearly a nod to the franchise’ s huge market in the country.
In any case, we begin in Paris, Texas, where Cade Yeager(Wahlberg), a struggling inventor, is desperately seeking a big discovery. He’s also a widowed dad, and super-protective(as the movie incessantly reminds us)of his high-school daughter, Tessa(Nicola Peltz, blond and pretty and ineffective, though the one-note script does her no favours).
One day, Cade buys a rusty old truck. Examining it back home, he soon discovers it’ s none other than Optimus Prime, the Autobot hero, seriously damaged.
As Cade works on fixing him up, his assistant, wisecracking surfer-dude Lucas, has the dumb idea of calling the authorities. What he doesn’t know is that the government is plotting to destroy all remaining Autobots in favour of a man-made army of Transformers. He’ s being helped in this endeavour by the shadowy KSI Corporation, run by the nasty-but-complicated Joshua Joyce(Stanley Tucci).
So now, it’s evil humans that pitted against the trustworthy Autobots. So much for gratitude. There’ s also a subplot involving Tessa and her secret boyfriend, Shane(Jack Reynor, underused), whose Irish accent leads Cade to dismissively call him "Lucky Charms" —at least until the two bond in battle.
The obvious question: Is it too much for its own good? Bay is very talented at all things visual, the 3-D works well and the robots look great. But the final confrontation alone lasts close to an hour. At some point, you may find yourself simply in a daze, unable to absorb any further action into your brain. [br] Which of the following statement is wrong?
选项
A、The sixth Transformer may last for 3 hours.
B、The government in the movie wants to set up a man-made army of Transformers.
C、In the movie, KSI Corporation stands by the government.
D、Joshua Joyce has reported the news about Autobot hero to the government.
答案
D
解析
细节题。A项意为“《变形金刚6》可能会持续3小时”,这与文章第三段部分内容相对应,故正确;B项意为“影片中,政府想要打造人造变形金刚部队。”,这与第十一段中“What he doesn’t know is that the govemment is plotting to destroy allremaining Autobots in favour of a man-made army of Transformers.”部分内容对应:C选项意为“影片中,KSI公司支持政府的行动”,这与第十一段中“He’s being helpedin this endeavour by the shadowy KSI Corporation”相对应:D项意为“约书亚·乔伊斯向政府报告了擎天柱的消息”,文中并未提到,故不正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3566951.html
相关试题推荐
Crash.Shatter.Boom.Crash.Shatter.Boom.Smatteringofsillydialogue.Pr
Crash.Shatter.Boom.Crash.Shatter.Boom.Smatteringofsillydialogue.Pr
Crash.Shatter.Boom.Crash.Shatter.Boom.Smatteringofsillydialogue.Pr
Crash.Shatter.Boom.Crash.Shatter.Boom.Smatteringofsillydialogue.Pr
Crash.Shatter.Boom.Crash.Shatter.Boom.Smatteringofsillydialogue.Pr
Crash.Shatter.Boom.Crash.Shatter.Boom.Smatteringofsillydialogue.Pr
Crash.Shatter.Boom.Crash.Shatter.Boom.Smatteringofsillydialogue.Pr
Crash.Shatter.Boom.Crash.Shatter.Boom.Smatteringofsillydialogue.Pr
Crash.Shatter.Boom.Crash.Shatter.Boom.Smatteringofsillydialogue.Pr
Crash.Shatter.Boom.Crash.Shatter.Boom.Smatteringofsillydialogue.Pr
随机试题
WhichofthefollowingwritersisNOTaNobelPrizewinner?A、WilliamGolding.B、
如图所示的某两层对称框架,受正对称荷载,以下说法正确的是( )。 Ⅰ.C
居住区规划设计中的综合技术经济指标,下列四项指标中哪项不是必要指标?()A.
综合考虑行车排水和通风,地下公路隧道的坡度i应是()。A:0.1%≤i≤1%
A.妊娠5周以内 B.妊娠10周以内 C.妊娠11周 D.妊娠12周 E
房地产投资的经济效果主要表现为()。A、销售收入 B、开发利润 C、
设A、B均为n阶非零矩阵,且AB=0,则R(A),R(B)满足:A.必有一个等于
女性常被认为是“温柔、贤淑、细心”的,这是由于()。A:女性生理特点所致B:女
It’satime-honoredtradition,and‘She’
男性,28岁。近2年时有夜间阵发性呼吸困难,人院前一天出现气促,咯粉红色泡沫痰。
最新回复
(
0
)