首页
登录
职称英语
They’re still kids, and although there’s a lot that the experts don’t yet kn
They’re still kids, and although there’s a lot that the experts don’t yet kn
游客
2024-04-22
57
管理
问题
They’re still kids, and although there’s a lot that the experts don’t yet know about them, one thing they do agree on is that what kids use and expect from their world has changed rapidly. And it’s all because of technology.
To the psychologists, sociologists, and generational and media experts who study them, their digital gear sets this new group apart, even from their tech-savvy(懂技术的) Millennial elders. They want to be constantly connected and available in a way even their older siblings don’t quite get. These differences may appear slightly, but they signal an all-encompassing sensibility that some say marks the dawning of a new generation.
The contrast between Millennials and this younger group was so evident to psychologist Larry Rosen of California State University that he has declared the birth of a new generation in a new book, Rewired: Understanding the inGeneration and the Way They Learn, out next month. Rosen says the tech-dominated life experience of those born since the early 1990s is so different from the Millennials he wrote about in his 2007 book, Me, MySpace and I: Parenting the Net Generation, that they warrant the distinction of a new generation, which he has dubbed the "iGeneration".
"The technology is the easiest way to see it, but it’s also a mind-set, and the mind-set goes with the little ’ i’, which I’ m talking to stand for ’ individualized’," Rosen says. "Everything is defined and individualized to ’me’. My music choices are defined to me. What I watch on TV any instant is defined to ’me’." He says the iGeneration includes today’s teens and middle-schoolers, but it’s too soon to tell about elementary-school ages and younger.
Rosen says the iGeneration believes anything is possible. "If they can think of it, somebody probably has or will invent it," he says. "They expect innovation." They have high expectations that whatever they want or can use "will be able to be tailored to their own needs and wishes and desires."
Rosen says portability is key. They are inseparable from their wireless devices, which allow them to text as well as talk, so they can be constantly connected—even in class, where cell phones are supposedly banned.
Many researchers are trying to determine whether technology somehow causes the brains of young people to be wired differently. "They should be distracted and should perform more poorly than they do," Rosen says. "But findings show teens survive distractions much better than we would predict by their age and their brain development."
Because these kids are more immersed and at younger ages, Rosen says, the educational system has to change significantly. "The growth curve on the use of technology with children is exponential(指数的), and we run the risk of being out of step with this generation as far as how they learn and how they think," Rosen says. "We have to give them options because they want their world individualized." [br] Which one of the following is TRUE about the iGeneration according to the passage?
选项
A、This generation is so innovative that they can invent and create new things
B、Everything must be adapted to the peculiar need of the generation.
C、High-tech such as wireless devices is a necessity to the new generation.
D、This generation is allowed to use phones in class.
答案
C
解析
细节题。此题需用排除法。选项A,对应第五段“They expect innovation.”他们希望创新,与他们自己擅长创新是两个不同概念;选项B,“They have highexpectations that whatever they want or can use ‘will be able to tailored to their ownneeds and wishes and desires.’”他们希望他们的高期望能够得到满足,与选项B,所有的事情都必须满足他们的期待,表达有出入;选项D,对应第六段“they can beconstantly connected even in class,where cell phones are supposedly banned.”他们能随时在教室里联系,但教室里本是禁止使用手机的。可知选项D,这一代被允许在教室使用手机,不符合原文。选项C,对应第六段第二句,“They are inseparable fromtheir wireless devices.”他们离不开无线装置,即高科技如无线装置是他们的必需品。因此。正确答案是C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3565849.html
相关试题推荐
Althoughrecentyearshaveseensubstantialreductionsinnoxiouspollutants
Althoughrecentyearshaveseensubstantialreductionsinnoxiouspollutants
Althoughrecentyearshaveseensubstantialreductionsinnoxiouspollutants
Expertsinthefoodindustryarethinkingalotabouttrashthesedays.Rest
They’restillkids,andalthoughthere’salotthattheexpertsdon’tyetkn
They’restillkids,andalthoughthere’salotthattheexpertsdon’tyetkn
They’restillkids,andalthoughthere’salotthattheexpertsdon’tyetkn
They’restillkids,andalthoughthere’salotthattheexpertsdon’tyetkn
Here’sawarningfromhealthexperts:Sittingisdeadly.Scientistsareinc
Here’sawarningfromhealthexperts:Sittingisdeadly.Scientistsareinc
随机试题
Ifcommercialbankshaveampleexcessreserves,alowerdiscountratewill______
Scientistshavedevelopedanewcancerdrug.Sofar,theyhavetesteditonlyon
Depressingreportsabouthowquicklytheworld’stropicalforestsarebeing
概化互惠是指不计算价值、不明确报偿时间的交换:平衡互惠是指要求价值相当、报偿时间
在《走进具象艺术》一课中,崔老师让学生看了几幅具象艺术作品后就提出了一个问题,问
(2019年5月)企业建立企业年金制度的条件不包括( )。A.已经建立集体协商
利率水平的降低和征收科息税的政策,将会促使部分资金由投资变为银行储蓄,从而影响证
左旋咪唑禁用于A.意识障碍者 B.葡萄糖-6-磷酸脱氢酶缺乏者 C.肝肾功能
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
埋地燃气管道,必须回填土至管顶()以上后才可进行气密性试验。A、0.2m B
最新回复
(
0
)