首页
登录
职称英语
[originaltext] Hollywood produces many different kinds of films, including m
[originaltext] Hollywood produces many different kinds of films, including m
游客
2024-04-14
52
管理
问题
Hollywood produces many different kinds of films, including mysteries, musicals, love stories and horror films. Different these films may be, they generally have one thing in common—conflict. The main character wants something very badly and will do anything to get it. The opponent tries to stop the main character from achieving his goal. This opposition creates conflict and conflict is the heart of drama. To give an example, let’s say the main character is a young man of humble origin, who wants to marry the beautiful daughter of a rich banker. The father thinks the young man is unworthy of his daughter and does not allow her to see him. The young man, who is very much in love, refuses to give up without a fight. The conflict between the young man and the girl’s father is what makes the story interesting. It forces the main characters to take action and through their action we see them as they really are. [20]In a good story, the main character changes. He is not the same at the end of the story as he was at the beginning. He learns something from his experiences. That makes him a different, perhaps a better person. And we learn something from watching him.
[21]Good movies not only entertain us, they also help us understand a little more about life.
19. What is common to all the films produced in Hollywood?
20. What usually happens to the main character in a good story?
21. According to the speaker, what can we get from good movies?
选项
A、We can learn how bad persons improve themselves.
B、We can learn how to get along with other people.
C、We can understand life a bit better.
D、We can find more ways to kill time.
答案
C
解析
短文说,好的电影不但可以让我们娱乐,而且帮助我们更理解生活。所以C正确。根据选项可以预测题目问我们如何受益。“not only…but(also)”的特殊句型,考点就隐藏其中。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3554701.html
相关试题推荐
[originaltext]OneofNewYork’smostbeautifulandvaluablebuildingsisin
[originaltext]OneofNewYork’smostbeautifulandvaluablebuildingsisin
[originaltext]Theneedforbirthcontrolmethodshasdevelopedfairlyrecen
[originaltext]Theneedforbirthcontrolmethodshasdevelopedfairlyrecen
[originaltext]Ababyspendsthefirstyearoflifelearningtolisten.Ane
[originaltext]W:Whatarethosebooksinyourhand?M:Nothingparticular.Just
[originaltext]W:Whatarethosebooksinyourhand?M:Nothingparticular.Just
[originaltext]M:Hello,Prof.Diana,youwantedtoseeme?W:Oh,yes,Frank.T
[originaltext]W:Youdon’tlooksmartthismorning.Icanseeyou’renothappy.
[originaltext]W:Youdon’tlooksmartthismorning.Icanseeyou’renothappy.
随机试题
A、answerB、teachC、doD、thatC本句意为:一遍又一遍地要求老师必须做什么。故正确的答案为C。
Wemusthelpandlearnfrom______other.A、everyB、oneC、eachC本句意为“我们应该互相帮助和学习”
Thecontributiongenesmakeintelligenceincreaseaschildrengrowolder.Th
TheBrownslivedina______andcomfortablyfurnishedhouseinthesuburbs.A、conf
WaltDisneycouldhavebuilthisbiggestthemeparkanywhere.HechoseFlori
苦味药所含主要成分是()。A.挥发油B.蛋白质C.有机酸D.生物碱E.鞣质
共用题干 HowTechnologyPushesDownPrices1
如果想提升在职人员的专业技能,那么对于在职人员培训内容的主体是()A:企业文
A.硫酸阿托品联用吗啡 B.磷霉素联用其他抗菌药物 C.头孢哌酮/舒巴坦复方
招标代理机构应具备的条件有()A、招标代理业务 B、编制招标文件的能力 C、
最新回复
(
0
)