首页
登录
职称英语
[originaltext]W: This week’s program Up Your Street takes you to Harrogate, a s
[originaltext]W: This week’s program Up Your Street takes you to Harrogate, a s
游客
2024-04-12
62
管理
问题
W: This week’s program Up Your Street takes you to Harrogate, a small town in Yorkshire. Harrogate became a fashionable resort during Victorian times, when people came to take a bath in the mineral waters. Today, few people come to visit the town for its mineral waters. Instead, Harrogate has become a popular town for people to retire to. Its clean air, attractive parks, and the absence of any industry, make this an ideal spot for people looking for a quiet life. Now, to tell us more about Harrogate, I have with me Tom Percival, President of the Chamber of Commerce. Tom, one of the things visitor notices about Harrogate is the large area of open parkland right down into the middle of the town. Can you tell us more about it?
M: Yes, certainly. The area is called the Stray.
W: Why the Stray?
M: It’s called that because in the old days, people let their cattle stray on the area, which was common land.
W: Oh, I see.
M: Then, we’ve changes in farming and in land ownership. The Stray became part of the land owned by Harrogate.
W: And is it protected?
M: Oh, yes, indeed. There’s a special law. No one can build anything on the Stray. It’s protected forever.
W: So it will always be parkland?
M: That’s right. As you can see, some of the Stray is used for sports fields.
W: I believe it looks lovely in the spring.
M: Yes, it does. There’re spring flowers on the old trees, and people visit the town just to see the flowers.
5. Where does this conversation most probably take place?
6. What do we learn about modern Harrogate?
7. What does the man say about the area called the Stray?
8. What attracts people most in the Stray during the spring time?
选项
A、It has kept many traditions from Victorian times.
B、It remains very attractive with its mineral waters.
C、It is an ideal place for people to retire to.
D、It is at the centre of the fashion industry.
答案
C
解析
对话提到,Harrogate因为清新的空气、漂亮的公园及无工业污染,如今已经成为人们退休后的理想居所,所以答案为C。traditions在对话没有提及,A可排除;B是维多利亚时代Harrogate吸引人之处;D是利用原词fashionable和industry拼成的干扰项。③本题符合长对话“听到什么选什么”的原则。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3552431.html
相关试题推荐
[originaltext]Manypeopledislikewalkingintothebank,standinginlongl
[originaltext]Manypeopledislikewalkingintothebank,standinginlongl
[originaltext]Yuppiesareyoungpeoplewhoearnalotofmoneyandlivein
[originaltext]Yuppiesareyoungpeoplewhoearnalotofmoneyandlivein
[originaltext]Yuppiesareyoungpeoplewhoearnalotofmoneyandlivein
[originaltext]Yuppiesareyoungpeoplewhoearnalotofmoneyandlivein
[originaltext]FewpeoplecanstandforthespiritofearlierAmericaasmuc
[originaltext]M:Timetoeat!W:Coming.Oh,I’mstarving.Ohyuck!What’sthat
[originaltext]M:Timetoeat!W:Coming.Oh,I’mstarving.Ohyuck!What’sthat
[originaltext]W:We’veallheardthesaying"Laughteristhebestmedicine."Ho
随机试题
WarrantyPolicyforS&SDurableSneakersAttentioncustomers!Weguaranteethat
Naturallyoccurringchemicalscannotbenewlypatentedoncetheirstructureshav
[originaltext]WelcometotheEdgeClimbingCentre.I’mJasonWhite,manager
你去弄些水来。Goandfetchsomewater.bring虽然表示“带来”,但它是让某人在来的时候将某物带来(但说话时人还没来);而fetch则是
男性,36岁,单位健康体检发现AFP升高>500μg/L,肝功能正常,HBsAg
暑淫证候的表现是A.头昏沉,嗜睡,胸脘痞闷 B.口渴饮水,口唇鼻咽干燥 C.
在金融领域,指数被广泛应用的方面不包括()。A:金融效率的分析 B:绩效度量
患者,女性,58岁。急性化脓性腹膜炎术后第一天。为防止患者拔除胃管,护士所做的解
如果将最小赎回价值规定为80元,市场利率不变,则产品的息票率应为( )。A.0
2021年甲公司发生事项如下:①购入商品应付乙公司账款2000万元,以库存商品偿
最新回复
(
0
)