首页
登录
职称英语
About two weeks ago, the U. S. Department of Health’s Substance Abuse and Me
About two weeks ago, the U. S. Department of Health’s Substance Abuse and Me
游客
2024-04-12
53
管理
问题
About two weeks ago, the U. S. Department of Health’s Substance Abuse and Mental Health Services Administration(SAMHSA), reported that abuse of painkillers has risen more than 400 percent over the last decade. According to the report pain pills are now the second-most-popular way to get high in America. Gil Kerlikowske, the national drug-policy director, called drug abuse a serious threat to public health. " These findings should serve as exclamation points to punctuate what we already know—abuse of prescription drugs is our country’s fastest-growing drug problem, the source of which stays far too often in our home medicine cabinets," he said about the new report.
But beyond the policy experts, nobody seems to get how awful and scary this is. This isn’t about taking one of your friend’s Vicodins when your back goes out. This is about millions of young people who think that because painkillers are prescribed, they’re safe. And if they’re safe, adolescent minds reason, they’re safe in any quantity or combination. What that shocking 400 percent statistic doesn’t begin to tell you are the rising numbers of addictions, overdoses and deaths that result from drug abuse—all of which have risen fast over the same 10 years. According to the Centers for Disease Control and Prevention(CDC), overdose deaths involving prescription drugs increased more than 200 percent from 2001 to 2007, and the number of treatment admissions for prescription drugs increased nearly 300 percent over the same time, according to the SAMHSA. In cities, the most common cause of drug-related deaths includes prescription drugs especially heroin.
Prescription drugs, like alcohol, aren’t illegal—millions of them are lawfully prescribed and appropriately and gratefully used to relieve pain every year. So law enforcement can’t solve this problem alone. It’s going to take the wholesale retraining of the medical establishment in pain protocols. But it’s also going to take a new evaluation of the role of painkillers in medical treatment. That’s happening, too—the National Institute on Drug Abuse recently held a conference to address how to get less drugs into the pipeline, how to recognize substance abusers, and how to properly prescribe drugs which are going to take a level of monitoring of both doctors and their patients. Some charge that this is a violation of privacy: in Georgia, a statewide drug-monitoring program is struggling to pass with critics worried that law enforcement should not access patient information while supporters say it’s the only way to cut down on doctor shopping. More than anything, though, it’s going to take a rethinking of the nature of addiction, and this one might be the hardest of them all. [br] What does Gil Kerlikowske mean by saying "the source of which stays far too often in our home medicine cabinets"(Line 6 - 7, Para. 1)?
选项
A、The abuse of prescription drugs is easy to happen.
B、Our home medicine cabinets are not near enough.
C、We don’t know much about the abuse of drugs.
D、The abuse of drugs is exaggerated in the new report.
答案
A
解析
语义理解题。由定位句可知,滥用处方药是美国快速加剧的药品问题,而这个问题的根源就在与我们近在咫尺的药品柜里。Gil Kerlikowske想表达的意思是处方药就在我们的身边,触手可及,因此导致了滥用处方药的频繁发生,所以答案为A)。B)“家里的药品柜还不够近”是对文章“距离我们近在咫尺的药品柜”的曲解,故排除;C)“我们不知道太多关于滥用药品的事情”与原文不符,故排除;D)“最新报道夸大了药品滥用的现状”是对文中“这些发现等于在我们已知的事情后面加上感叹号”的曲解,故排除。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3551440.html
相关试题推荐
[originaltext]KarenSmithisabuyerforadepartmentstoreinNewYork.De
[originaltext]KarenSmithisabuyerforadepartmentstoreinNewYork.De
[originaltext]KarenSmithisabuyerforadepartmentstoreinNewYork.De
[originaltext]KarenSmithisabuyerforadepartmentstoreinNewYork.De
It’sTimetoPayAttentiontoSleep,theNewHealthFrontier[A]
It’sTimetoPayAttentiontoSleep,theNewHealthFrontier[A]
It’sTimetoPayAttentiontoSleep,theNewHealthFrontier[A]
It’sTimetoPayAttentiontoSleep,theNewHealthFrontier[A]
It’sTimetoPayAttentiontoSleep,theNewHealthFrontier[A]
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessayentitledHealthCome
随机试题
Telecommuting—substitutingthecomputerforthetriptothejob—hasbeenhai
IwasonlyeightyearsoldwhentheSecondWorldWarended,butIcanstill
关于期刊底封内容标示,说法正确的有( )。A.底封下方必须印有国内统一连续出版
下列属于急性时相反应蛋白的是:A.α1-酸性糖蛋白,结合珠蛋白,铜蓝蛋白,C反应
某小学为培养学生的“工匠精神”和动手能力,企业合作开发“手工陶瓷工艺品制作”课程
适用于阴偏衰的治疗方法是()A.阳病治阴 B.阴病治阳 C.阴中求阳
可导致渗出液产生的原因是A:转移性肺癌B:晚期肝硬化C:丝虫病D:肾病综合
链激酶过量引起出血的对抗药是A:双香豆素 B:氨甲苯酸 C:维生素K D:
共用题干 XYZ股票50美元时,某交易者认为该股票有上涨潜力,便以3.5美元的
存款创造倍数的实现要基于若干假设条件,这些假设条件主要有( )。A.固定汇率制
最新回复
(
0
)