首页
登录
职称英语
Smallholder farmers resettled to rainforests by the Brazilian government hav
Smallholder farmers resettled to rainforests by the Brazilian government hav
游客
2024-04-12
56
管理
问题
Smallholder farmers resettled to rainforests by the Brazilian government have played an unrecognised role in deforestation there—something researchers’ worry is continuing unabated.
Brazilian president Dilma Rousseff boasted last month that her government had reduced annual forest loss by two-thirds in the past decade, and would end it altogether by 2030. Yet while overall deforestation has fallen, Brazilian researchers reveal that the country’s officials are still organising the large-scale migration of poor farmers who have been wrecking(破坏)the rainforest. While the government has clamped down on illegal forest clearance by big landowners running cattle ranches and soya farms, its social resettlement schemes to allocate land to the rural poor are doing more damage than previously estimated.
The researchers looked at four decades of satellite images of forest cover around the homes of more than a million migrants in some 1,900 Amazon settlements established by the government’s National Institute for Colonization and Agrarian Reform(INCRA)since 3970. They found "irrefutable evidence of rapid deforestation" after the settlers arrived. Within the settlement areas, which cover roughly the size of the UK, half the trees have been lost, says a Brazilian researcher.
The resettlement areas cover 5. 3 percent of the Brazilian Amazon, but have been responsible for 13.5 percent of deforestation since 1970. "Agrarian settlements have been widely hailed(受欢迎)as a socially responsible strategy to allocate land to the rural poor," says Schneider. "But INCRA’s policy of giving settlers just a few hectares forces them to convert every inch of land to agriculture. Our research shows that the result is severe deforestation at the taxpayer’s expense. "
INCRA officials, who were unavailable for comment ahead of the paper’s publication, have often argued that deforestation occurs before settlers arrive. But Schneider says the findings refute this. Charles Clement of Brazil’s National Institute of Amazonian Research in Manaus, says, "INCRA abandons the settlers as soon as they arrive. They seldom get guidance about how to manage Amazonian forests, so they try to practise the farming methods they grew up with. But they soon discover that the soils cannot sustain these methods, which leads them to carry out more deforestation. "
Overall, Amazon deforestation is much reduced from a decade ago, says Schneider. But he worries that the deforestation from resettled smallholder farmers will go on unabated. Even though INCRA launched a green settlement programme aimed at curbing illegal deforestation by settlers in 2012, its effectiveness is yet to be assessed, Schneider says. To really address the problem, he adds, the government should stop moving people into forested areas. One solution would be to switch settlement schemes from existing forests to former forests that are now degraded pastures. [br] According to Paragraph 4, Schneider’s statement implies that______.
选项
A、deforestation of Brazil mainly occurs in the resettlement areas
B、the strategy to allocate land to the rural poor should be halted as well
C、the INCRA’s policy directly forced settlers to destroy forest around their homes
D、it is the taxpayer who pays the price for the deforestation
答案
D
解析
语义理解题。由第四段最后一句“Our research shows that the result is severedeforestation at the taxpayer’s expense我们的研究表明最后要由纳税人为严重的森林退化来买单”可知D)选项含义与原文一致,故正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3551257.html
相关试题推荐
今年年底,民间组织(non-governmentalorganization)的双重管理制度(dualmanagementsystem)将正式画上句
Betteraccesstohealthcaredatahelpslocalgovernmentsimprovepreventive
Betteraccesstohealthcaredatahelpslocalgovernmentsimprovepreventive
Betteraccesstohealthcaredatahelpslocalgovernmentsimprovepreventive
Rainforestsarecriticallyimportanttoourwell-being.Becausethey【B1】____
Rainforestsarecriticallyimportanttoourwell-being.Becausethey【B1】____
Rainforestsarecriticallyimportanttoourwell-being.Becausethey【B1】____
Moreandmore,theoperationsofourbusiness,governments,andfinancialin
Moreandmore,theoperationsofourbusiness,governments,andfinancialin
Moreandmore,theoperationsofourbusiness,governments,andfinancialin
随机试题
Asummaryofthephysicalandchemicalnatureoflifemustbegin,notonth
Awomanhastobe______amantogohalfasfar.A、twiceasgoodasB、astwicegoo
Whenevertwoormoreunusualtraitsorsituationsarefoundinthesamepl
Mysuggestionis________________________(我们应该推崇用功学习的学生为其他人学习的榜样).thatweshoul
下列关于斜板斜管沉淀池构造特点的叙述中,哪项正确?( )A.斜管(板)与水平面
舌体强硬不常见于A.热人心包 B.高热伤津 C.寒凝筋脉 D.中风或中风先
下列关于销售折让的说法中,正确的有( )。A.销售折让是指企业因出售商品质量不
广义资源配置是指( )的配置。A:生产资料 B:社会总产品 C:生产要素
左边给定的是多面体的外表面,右边哪一项能由它折叠而成?请把它找出来。 A.如上
患儿,9个月。呕吐、腹泻伴体温升高(38℃)1天,腹泻12次/天,水样便,1天前
最新回复
(
0
)