首页
登录
职称英语
[originaltext]Talk show host: Today we have good news for all our coffee d
[originaltext]Talk show host: Today we have good news for all our coffee d
游客
2024-04-11
19
管理
问题
Talk show host:
Today we have good news for all our coffee drinkers around the world. A new study finds that drinking coffee can help you live longer. Researchers at the Harvard School of Public Health recently discovered that drinking between three and five cups of coffee a day may prevent certain illnesses. They found that coffee can protect against heart disease, brain diseases and suicide. Walter Willett is a nutrition researcher at Harvard and co-author of the study. Professor Willet, thank you for joining us.
Professor Willet:
Good morning. The findings of our study extend to both caffeinated and decaffeinated coffee, or decaf, as Americans often call it.
The health benefits come not just from the caffeine in coffee, but from the compounds in the beans. Our study was large, of about 200,000 subjects included data from three ongoing studies. Subjects in the study had to answer questions about their coffee drinking habits every four years over a 30-year period.
We found that moderate coffee drinking was linked with a reduced risk of death from many diseases. However, we found no link between coffee drinking and cancer.
We also considered other habits such as smoking, obesity, and how active the subjects were. We also looked at what kinds of food the subjects ate, as well as how much alcohol—and what type of alcohol—they drank.
Our research adds to a growing body of evidence. This body of evidence finds drinking a moderate of coffee may have many health benefits, including a longer life. This is according to one of the researchers involved in the study.
Frank Hu is senior author of the study. He is also a professor of nutrition and epidemiology. He studies how food affects illness.
Hu adds that data from the study support that drinking a moderate amount of coffee can be part of a healthy diet. But how much and when you drink coffee is important.
Nevertheless, our study also received doubts and criticism.
Andrew Maynard of Arizona State University claims that the health benefits documented in this new study are "small." Maynard says the study does not prove cause and effect between drinking coffee and living longer. He says the study does point to an association, or link, between drinking coffee and living longer.
Honestly speaking, I am personally not sure how coffee is linked to certain health benefits.
So what I can give you as the take-home message—in other words, the important thing to learn—is that if you like coffee, do not feel guilty about drinking it in moderation. If you don’t like coffee, don’t feel you have to start drinking it to be healthy. Thank you very much.
16. What do the researchers find about coffee?
17. What do we learn about the study?
18. What do we learn about Frank Hu?
19. What criticism does the study receive?
选项
A、This study was supported by other three ongoing studies.
B、Subjects had to maintain the same coffee drinking habit.
C、Habits such as smoking and obesity were not considered.
D、Subjects were asked to pay extra attention to their food.
答案
A
解析
根据录音,这项研究包含了其他三项正在进行的研究的数据(included data from three ongoing studies)。A项“这项研究得到了另外三项正在进行的研究的支持”是对录音内容的同义转换,为正确答案。录音提到,30年间每隔四年实验对象都要回答有关喝咖啡习惯的问题,但没有提及教喝咖啡的习惯,故排除B项。研究中也会考虑如吸烟、肥胖等其他习惯,C项与录音相反。研究者还会考虑实验对象的日常饮食,但这并非是指实验对象被要求额外注意饮食,D项错误。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3550906.html
相关试题推荐
[originaltext]M:AllIcanturnintodayismychemistryhomework.W:Iseverythi
[originaltext]M:AllIcanturnintodayismychemistryhomework.W:Iseverythi
[originaltext]M:AllIcanturnintodayismychemistryhomework.W:Iseverythi
[originaltext]M:AllIcanturnintodayismychemistryhomework.W:Iseverythi
[originaltext]W:Areyousureyoucan’tjoinusforthepicnic?It’llbealoto
[originaltext]W:Areyousureyoucan’tjoinusforthepicnic?It’llbealoto
[originaltext]W:Areyousureyoucan’tjoinusforthepicnic?It’llbealoto
[originaltext]W:Areyousureyoucan’tjoinusforthepicnic?It’llbealoto
[originaltext]W:Areyousureyoucan’tjoinusforthepicnic?It’llbealoto
[originaltext]W:Areyousureyoucan’tjoinusforthepicnic?It’llbealoto
随机试题
Thecompanywasfinancially______andalmostwenttobankruptcyduringlastyear’
WhatdoesarecentinvestigationbyUSATodayreveal?[br]WhatresponsedidUSA
IrishRiverdanceRiverdancedisplaysmodernIrishcu
______heneededmoneyforanewcar,hedecidednottoborrowitfromthebank.
A—employeeB—salesdepartmentC—payroll
将18g冰放入298K的纯水中,冰自然融化,则该过程满足的关系式是( )。
A.碱性磷酸酶 B.酸性磷酸酶 C.CEA D.POA E.以上均错误肝
市场分析中的重要内容是()A:物业位置分析B:明确业主目标C:邻里分析D:
如果当事人没有约定,则人民法院在确定合作作者署名顺序时可以参考的因素有( )。
机体内环境的稳态是指 A.细胞内液理化性质保持不变B.细胞外液理化性质保持不
最新回复
(
0
)