首页
登录
职称英语
[originaltext] Most young women believe they will achieve a balance between
[originaltext] Most young women believe they will achieve a balance between
游客
2024-04-10
50
管理
问题
Most young women believe they will achieve a balance between a rewarding career and a fulfilling personal life. This online survey of full-time working women between the ages of 22 and 35 revealed that they wanted a balance between their personal and professional lives, and a job where they could make a difference.(9)Medical benefits were a crucial part of how they defined professional success, according to the survey commissioned by the global management consulting firm Accenture. 63% of women think medical benefits are a crucial to the professional success. Women are soon expected to make up half the US workforce and those born after 1980 are now 1/3 of the working population.(10)94% of women believed they could achieve a balance between a satisfying professional career and a gratifying personal life.(11)When asked to rank barriers to their careers, 12% cited marriage, 19% said maternity policies and 30% named pay scales. The US Department of Labor reports that the median salary for women was 80% of men’s.(12)When comparing the median weekly earning of those aged 16 to 34, young women earned 91% of what young men did. Almost 60% of the women surveyed reported being negatively impacted by the current economic downturn. And 1/3 were more concerned with keeping their jobs than achieving the work-personal life balance. The US unemployment rate remains at 10%, and the non-partisan Congressional Budget Office does not expect it to dip below 8% before 2012.
9. What is crucial for young women to define their professional success?
10. How do most young women think about their life and job?
11. Which of the following is a barrier to the career of young women?
12. What can we learn about young women compared with young men?
选项
A、Salary.
B、Holiday.
C、Working condition.
D、Medical benefitsi
答案
D
解析
本题问的是什么在女性定义职业成功中非常重要。短文中提到根据调查女性称医疗福利是定义职业成功的一个重要部分。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3549401.html
相关试题推荐
[originaltext]IntheUnitedStatestoday,therearetwomajorparties—the
[originaltext]IntheUnitedStatestoday,therearetwomajorparties—the
[originaltext](I):So,ifyousaythere’sacrisis,thenwhatdowedo?Now,yo
[originaltext](I):So,ifyousaythere’sacrisis,thenwhatdowedo?Now,yo
[originaltext]Beforeanewairlinergoesintoservice,everypartofitis
[originaltext]Yearsagobeforetherewererefrigerators,anicehousewasa
[originaltext]Yearsagobeforetherewererefrigerators,anicehousewasa
[originaltext]Yearsagobeforetherewererefrigerators,anicehousewasa
[originaltext]W:Whatonearthhashappenedtoyou?Youlookabsolutelywornou
[originaltext]W:Whatonearthhashappenedtoyou?Youlookabsolutelywornou
随机试题
Whatcoloraretheseflowers?[br][originaltext]F:Whatcoloraretheseflowers
Cybercrime’Lovebug’virus,hackattacksanddatatheft,peoplenowadaysar
I’mnotsurprisedyoufailedtheexam.You______haveworkedharder.A、shouldB
[originaltext]Amongglobalwarming’smostfrighteningthreatsisthepredic
保险公司偿付能力监管财务指标之间的关系,正确的是()。A.认可资本=认可资产-认
在下列各项中,属于建设项目工程造价的有( )。A.建设期利息 B.设备及工器
某学生的成就动机不强,老师想提高其动机,根据阿特金森的理论,以下做法不正确的是(
单纯慢性二尖瓣狭窄会出现的情况是A.左心室后负荷增加 B.左心房缩小,左心室缩
企业应付票据到期,无力支付票款时,相关账务处理可能会涉及到的会计科目不包括(
关于新生隐球菌的特点,哪一项是错误的A、多数是外源性感染 B、主要经消化道传播
最新回复
(
0
)