首页
登录
职称英语
A truly informed diner would choose a restaurant based on the quality of the
A truly informed diner would choose a restaurant based on the quality of the
游客
2024-04-09
41
管理
问题
A truly informed diner would choose a restaurant based on the quality of the menu and the chef’s experience. The discerning investor would decide which company to back after studying the business plan and meeting the founders. In reality, people often copy the choices of others. Diners pick the crowded restaurant over the empty one. Investors go with the company that already has multiple backers. Such bandwagon effects are not necessarily irrational. Often, the buyer knows less about a product than the seller: the collective wisdom of the crowd can correct for such "
asymmetric information
".
Scholars are now asking whether herd behavior also prevails in labor markets. To find out, Kory Kroft of the University of Toronto devised an experiment in which they applied for 3,000 clerical, administrative, sales and customer-service jobs advertised online by submitting 12, 000 fictitious CVs. The submissions were designed so that applicants with similar backgrounds, education and experience went for the same job. The only difference was how long the applicant had been jobless, a period that ranged from no time at all to as much as 36 months.
They found that the odds of an applicant being called back by an employer declined steadily as the duration of unemployment rose, from 7.4% after one month without work down to 4%-5% at the eight-month mark, where the call-back rate stabilized.
These results, the authors say, cannot be because employers found some qualitative flaw in the longer-term unemployed that was hidden from outsiders, since the applicants were similar in other respects. Another explanation for long-term unemployment—that people make less effort to find work as their time out of the labor force lengthens—is also not applicable here.
A third possibility is that employers equate lengthening unemployment with atrophying skills and thus falling productivity. But this should be true whether the economy is booming or in recession. The decline in call-back rates was much more pronounced in cities with tight labour markets: call-back rates changed relatively little when higher unemployment prevailed locally. From this, the authors infer that employers are more likely to overlook a long period of unemployment if overall economic conditions are stacked against candidates.
These results strongly suggest that long-term unemployment is at least partly self-fulfilling. Like patrons who avoid restaurants purely because they are empty, employers were reluctant to hire someone other employers didn’ t want. [br] By saying "asymmetric information"(Para. 1), what does the author mean?
选项
A、The collective wisdom is more than an individual’s.
B、The crowd may have more information of product.
C、The seller have more wisdom than the buyer.
D、The seller know more than the buyer of the product information.
答案
D
解析
含义题。根据题干关键词定位到第一段。段末提到Often,the buyer knows less about a product than the seller;the collective wisdom of the crowd can correct for such “asymmetric information”,由such可知“asymmetric information”指的就是前文的the buyer knows less about a product than the seller。因此,正确答案是D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3547375.html
相关试题推荐
[originaltext]W:HowwasyourdinneratthenewItalianrestauranttoday?M:We
[originaltext]W:HowwasyourdinneratthenewItalianrestauranttoday?M:We
[originaltext]W:HowwasyourdinneratthenewItalianrestauranttoday?M:We
[originaltext]W:HowwasyourdinneratthenewItalianrestauranttoday?M:We
[originaltext]W:HowwasyourdinneratthenewItalianrestauranttoday?M:We
Biologically,thereisonlyonequalitywhichdistinguishesusfromanimals:
Biologically,thereisonlyonequalitywhichdistinguishesusfromanimals:
Biologically,thereisonlyonequalitywhichdistinguishesusfromanimals:
RisingInequalityIsHoldingBacktheU.S.Economy[A]Inannoun
RisingInequalityIsHoldingBacktheU.S.Economy[A]Inannoun
随机试题
PassageOne[br]WhatwordswouldyouusetodepictthesentimentsoftheTi
SillyQuestion,BrilliantAnswersSeveralyearsago,Mas
[originaltext]Youngwomenarelosingfaithintheuniversitysystemwithne
A.10 B.0.1 C.0.2 D.2
社会知觉实质上是对人的知觉,而我们在知觉人的过程中,可以从不同的角度和侧面进行,
A.100% B.90%~70% C.70%~50% D.50%~30%
患者男,56岁。因直肠癌将于次日手术,手术前做肠道清洁准备,护士正确的做法是A.
在经营者年薪的()中,企业领导班子其他成员的年收入原则上控制在经营者年薪的40
负责发放药品类易制毒化学品进口许可的部门是A.药品监督管理部门 B.工业和信息
下列关于岩浆岩、沉积岩、变质岩的地质特征,说法正确的是()。A.石英、长石作为
最新回复
(
0
)