首页
登录
职称英语
[originaltext] Fast-food restaurants are very popular in the United States.
[originaltext] Fast-food restaurants are very popular in the United States.
游客
2024-04-08
42
管理
问题
Fast-food restaurants are very popular in the United States. They are popular because the service is fast and prices are low. Of all the fast-food restaurants, McDonald’s is probably the most famous and the most popular.
Richard and Maurice McDonald, the original owners of McDonald’s, opened their first self service restaurant in San Bernadino, California. People would come from everywhere to buy their French fries and hamburgers. Workers would buy their lunches at McDonald’s because the hamburgers and French fries tasted better than their lunches from home.
McDonald’s is popular for several reasons. Customers can get the same food at any McDonald’s in any state or country. The employees are helpful and polite, and the table and floors are clean. Ray Kroc, the past president of McDonald’s, believed that helpful employees, a clean restaurant, and good food were necessary. And McDonald’s customers do like the food. They like the sandwiches, the milk shakes, and the French fries. Of all the items on McDonald’s menu, the French fries are probably the most popular. They are good because of their special preparation.
People go to McDonald’s because of the food, the fast service and the low prices. They say McDonald’s is their favorite place to eat in the whole world. They won’t move to any town that doesn’t have one.
By 1960, the McDonald brothers owned 228 self-service restaurants. Then, by the year 1982, they owned about 7,063. Of those restaurants, about 1,283 were in other countries; Japan, West Germany, England, and Australia. The same year, McDonald’s Corporation earned about 7 million dollars.
12. Who opened the first McDonald’s restaurant?
13. Which is not the reason why McDonald is so popular?
14. What is the most popular food in McDonald?
15. How much money did McDonald’s Corporation earn in 1982?
选项
A、The hamburgers.
B、The sandwiches.
C、The milk shakes.
D、The French fries.
答案
D
解析
本题考查细节。文章指出法国薯条可能是最受欢迎的食物。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3546824.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Haveyoumanagedtoassemblethemachineyet?M:I’vebeenstu
[originaltext]W:Youcaneithergowithmeoryoucanstayhereattheapartmen
[originaltext]W:Youcaneithergowithmeoryoucanstayhereattheapartmen
[originaltext]W:Youcaneithergowithmeoryoucanstayhereattheapartmen
[originaltext]W:Youcaneithergowithmeoryoucanstayhereattheapartmen
[originaltext]W:Youcaneithergowithmeoryoucanstayhereattheapartmen
[originaltext]W:Youcaneithergowithmeoryoucanstayhereattheapartmen
[originaltext]M:Ifelloffmybikelastweek,andmybackisstillhurtingnow
[originaltext]M:Ifelloffmybikelastweek,andmybackisstillhurtingnow
[originaltext]M:Ifelloffmybikelastweek,andmybackisstillhurtingnow
随机试题
Whereistheheadquarter?[br][originaltext]26.W:Youareworkinginafo
(浙江大学2008年试题)Sincetheearly1930s,Swissbankshadpridedthemselvesonth
Globalwarmingisatrendtowardwarmerconditionsaroundtheworld.Partof
SmallSchoolsRisingA)Thisyear’slistofthetop1
Hesuddenlyreturned__________arainyni
地方性甲状腺功能减低症临床表现为"神经性"综合征的患儿下列哪项不符合A.智能低下
生姜和半夏同用的作用是()。A.和胃止呕 B.温肺止咳 C.解鱼蟹毒
欧洲货币市场的浮动利率,调整时间一般为()。A.3个月或半年 B.半年
省级国土空间规划开发保护格局要求,按照城镇人口规模()等层级,分别确定城镇空间发
关于资金时间价值的影响因素,以下说法正确的是()。A.在单位时间的资金增值率一
最新回复
(
0
)