首页
登录
职称英语
[originaltext] Illegal drugs are produced on farms, in laboratories, and in
[originaltext] Illegal drugs are produced on farms, in laboratories, and in
游客
2024-04-02
60
管理
问题
Illegal drugs are produced on farms, in laboratories, and in backyards all across the world. Although millions of dollars worth of drugs are produced within our country, millions more also come from other countries on boats, planes and in drug smugglers’ suitcases.
Colombia is the source of most of the cocaine and heroin used in the U.S. Drugs, and cocaine are the most widely trafficked drugs worldwide. Before Colombia became our leading supplier, farms in other South American countries grew acres and acres of coca plants, the raw material from which cocaine is made.
The U.S. worked with the government of Peru and Bolivia to reduce the drug supply, spraying plant-killing chemicals on acres of drug plantations and paying farmers to grow other crops instead. Coca production was cut in half.
The problem is, much of the drug production simply moved from those countries into neighbouring Colombia. The U.S. government is spending $1.3 billion on a detailed Long-Term Anti-Drug plan that helps the Colombian government get rid of its coca farms.
However, Colombian farmers—most of whom are very poor and have few other opportunities for employment— say coca brings in the most money and they are unsure the Colombian government will keep its promises to help make other crops just as profitable.
Questions 13 to 15 are based on the passage you have just heard.
13. Where is the leading cocaine and heroin supplier?
14. How does the U.S. government solve the problem?
15. Why Colombian farmers chose to grow coca?
选项
A、Colombia.
B、Peru.
C、Bolivia.
D、Vietnam.
答案
A
解析
细节题。根据文中的“Colombia is the source of most of the cocaine and heroin used in the U.S.Drugs”和“Before Colombia became our leading supplier”,可知答案选A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3537346.html
相关试题推荐
[originaltext]Thosewhousesolarenergyhelpussaveourpreciousfuel.As
[originaltext]Thosewhousesolarenergyhelpussaveourpreciousfuel.As
[originaltext][9]Theadvantagesanddisadvantagesofalargepopulationhav
[originaltext]M:Goodmorning,Dr.Smith.MynameisPeter.Iamafreshmanin
[originaltext]M:Goodmorning,Dr.Smith.MynameisPeter.Iamafreshmanin
[originaltext]M:Goodmorning,Dr.Smith.MynameisPeter.Iamafreshmanin
[originaltext]M:Honey,thebasketballgameisabouttostart.Andcouldyoubr
[originaltext]Isometimesthinkthatsomuchofourlifetakesplaceinside
[originaltext]Isometimesthinkthatsomuchofourlifetakesplaceinside
[originaltext]W:[19]Therewillbemoreplasticthanfishintheworld’soceans
随机试题
Inatelephonesurveyofmorethan2,000adults.21%saidtheybelievedthe
Whenitcomestotheenvironment,aviationhasaratherdirtyreputation.Th
Comparisonsweredrawnbetweenthedevelopmentoftelevisioninthe20thcen
地理环境不是社会发展的决定性因素。这是因为()A.地理环境不能影响人的心理特点
有关椎骨间连结的说法,正确的是()A.只有前、后纵韧带 B.相邻椎弓板之间
上消化道出血,呕吐物呈咖啡渣样、棕褐色,其原因是A.血红蛋白与硫化物作用 B.
A.多黏菌素B.外用药物C.皮质激素D.性激素E.青霉素可促进骨骼生长的药物是
A.A→B B.B→C C.A→B和B→C都是 D.A→B和B→C都不是
便衣民警小王和小李正在公交车上执行反扒任务。发现跟踪的目标正在扒窃一年轻孕妇的钱
下列关于业主大会的表述正确的是:()A.物业管理区域内全体业主组成业主大会,一
最新回复
(
0
)