首页
登录
职称英语
[originaltext] Today’ s crisis in care for older people in England has two m
[originaltext] Today’ s crisis in care for older people in England has two m
游客
2024-04-01
66
管理
问题
Today’ s crisis in care for older people in England has two main causes. [22] First, people are living longer with a lot more complex needs. Second, they rely on a system that has long been marked by a poor relation between national health and social-care services.
Current services originate in two key measures. They are the National Health Service and the 1948 National Assistance Act. This required local government to provide residential accommodation for older people and supervise care homes run by independent organizations. They also provided home and community services including meals, day centres and home helpers and other subsidized services. The National Health Service was free and wholly publicly provided. It delivered the best health-care for all. No such vision guided residential and community care though. [23] The care was substantially provided by voluntary services which worked together with local authorities as they long had with eligibility based on income.
Today, life expectancy has risen from 66 for a male at birth in 1948 to around 80 now. In addition, there is better overall health and improved medical knowledge and care. This means an unprecedented number of people are surviving longer in conditions requiring expert support. Families provide at least as much care as they ever did. Even so, they can rarely without subsidized support address serious personal needs. Care for older people faced persistent criticism as these trends became apparent.
From the early 1960s, local authorities were required to plan health and welfare services. The aim was to enable older people to remain in their own homes for as long as possible, but this increased concern about the lack of coordination between free health and paid-for social care. Through the 1970s, a number of measures sought to improve matters. However at a time of financial crisis, funding diminished and little changed. [24] In the 1980s, the government cut spending. Meanwhile, preference for private over public services made management even more difficult. Simultaneously, the number of sick older people grew. Governments emphasized the need to improve services. They did so though while doing little to stop the erosion of available aid. Services were irregular across authorities. Unless you were prepared to pay, they were increasingly difficult to obtain for any but the most severely disabled. Why has 60 years of criticism produced so little change? [25] Discrimination against older people has a long history. Additionally, those affected by inadequate health and social care are too vulnerable to launch the protests that have addressed other forms of discrimination.
Questions 22 to 25 are based on the recording you have just heard.
22. What is one cause of the current crisis in care for the elderly in England?
23. What does the speaker say about residential and community care?
24. What made management of care for the elderly more difficult in the 1980s?
25. What does the speaker say about older people in England?
选项
A、They are unable to pay for health services.
B、They have long been discriminated against.
C、They are vulnerable to illnesses and diseases.
D、They have contributed a great deal to society.
答案
B
解析
题干问的是关于英国老年人演讲者说了什么。讲座中提到,对老年人的歧视由来已久,故答案为B(他们长期被歧视)。A项(他们支付不起健康服务费用)和D项(他们对社会贡献巨大)讲座中均未提及,故排除。讲座中提到,患病的老年人数在增加,但并不是说老年人更易得病,C项(他们更易得病)与讲座内容不符,故排除。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3536311.html
相关试题推荐
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessayonpeoplelivingin
[originaltext]Morning,class.TodayI’vebroughtinapictureofthehumanbrai
[originaltext]We’rejumpingrightintoourcurrenteventscoveragewiththerep
[originaltext]The2016NobelPeacePrizeformedicinehasbeenawardedtoa
[originaltext]The2016NobelPeacePrizeformedicinehasbeenawardedtoa
[originaltext]Ayoungmanoncewenttotownandboughthimselfapairoftrouse
[originaltext]Ayoungmanoncewenttotownandboughthimselfapairoftrouse
[originaltext]Americaisamobilesociety.FriendshipsbetweenAmericanscanbe
[originaltext]Americaisamobilesociety.FriendshipsbetweenAmericanscanbe
[originaltext]W:ProfessorBevan,howimportantismotivationforamanager?M:
随机试题
Youwillhearfiveshortpieces.Foreachpiecedecidehowmuchisthetotalamo
[originaltext]Recentfilms,books,magazinesandnewspapershavereporteda
时分接线器的输出控制方式是指控制存储器按控制写入、顺序读出方式工作。()
表示变量值的什么指标()A.频数分布 B.平均水平 C.相互间差别的大小
某大城市郊区一高层建筑,地上28层,地下2层,地面以上高度为90m,屋面有小塔架
按照《中华人民共和国刑法》规定,索取他人财物或非法收受他人财物,必须达到数额较大
某大学课堂上,一位教授指出,劳动力供给涉及劳动力供给数量和劳动力供给质量两个方面
按《建筑安装工程费用项目组成》的规定,特殊情况下支付的工资包括()。A、职工学
绞吸式挖泥船的生产率是指其()。A.绞刀挖掘生产率 B.泥泵管路吸输生产率
某沿海城市电力隧道内径为3.8m,全长4.9km,管顶覆土厚度大于5m,地质层为
最新回复
(
0
)