首页
登录
职称英语
[originaltext] Hungry for the brightest students, many of the country’s stron
[originaltext] Hungry for the brightest students, many of the country’s stron
游客
2024-03-31
81
管理
问题
Hungry for the brightest students, many of the country’s stronger universities are actively discounting tuition. (9)It’s the high achievers, rather than the needy students, who are getting the money. The practice is remarkably widespread, reaching almost all but the 30 or so Ivy and other elite colleges that ban merit-based financial aid. Schools are also becoming more aggressive in promoting their discounts. At the DePauw University Website, enter an SAT or ACT score, grade-point average and class rank, and a computer program immediately tells you what kind of "award. " Only "the really unlucky" pay full price, says Kenneth Redd. (10)About 76% of first-year students got some form of discount this year at 331 private schools. Average award per student: $7 000. At small schools with tuition under about $20 000, it is even higher, with some schools returning over half their tuition revenue. Carnegie Mellon even tells students it will "negotiate" and perhaps match financial-aid packages if kids are offered bigger awards at other schools. Much as banks and insurers offer special rates to their best customers, schools are giving the biggest breaks to their top students. Public four-year colleges, too, are offering discounts. (11)The flip side of big discounts is that less money is available to improve academic programs and keep school infrastructure up to date. Mr. Redd says he found that universities that have sharply increased their tuition discount rates have seen graduation rates fall, and that’s true even among highly selective schools. "They get the students in the door, but don’t have the services to keep them," he says.
9. Who will get the chance to pay less for their tuition?
10. What is the average award each student gets at the 331 private schools?
11. What is the big problem with large discounting?
选项
A、The really needy students can’t get it and have to drop out.
B、Negotiations leave schools little room for improvement.
C、Students getting a poorer education will leave those schools.
D、Little money is used to improve the infrastructure and the academy.
答案
D
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3535266.html
相关试题推荐
[originaltext]Historically,thecorrelationbetweeneducationandincomehas
[originaltext]Historically,thecorrelationbetweeneducationandincomehas
[originaltext]TrainandrailwayexpressionsworkedtheirwayintoAmericanE
[originaltext]TrainandrailwayexpressionsworkedtheirwayintoAmericanE
[originaltext]Haveyoutriedrecycling?Sometimesrecyclingcaninvolveputt
[originaltext](13)Thisisadiscussioncoursewhereyouractiveattendance
[originaltext](13)Thisisadiscussioncoursewhereyouractiveattendance
[originaltext](13)Thisisadiscussioncoursewhereyouractiveattendance
[originaltext]Hungryforthebrighteststudents,manyofthecountry’sstron
[originaltext]Hungryforthebrighteststudents,manyofthecountry’sstron
随机试题
[originaltext]M:HaveyouseenthisstoryinTheHerald?ItsaysTheTimesisc
PASSAGEONE[br]Howcantheoldman’smoodbebestdescribed?Confident.第2段最后一句中
Thepracticeofexchangingforeigncurrencycanvarybycountry.Inonecount
以下所列解热镇痛药中,属于处方药的是()A:安乃近 B:布洛芬 C:贝诺酯
根据《地方政府专项债券发行办法》,可以发行专项债券的政府有()。 Ⅰ省
基金销售人员向基金投资人推介合适基金产品的重要依据是()。A.对基金管理人、基
A.参与凝血过程 B.参与抗凝过程 C.参与纤溶抑制过程 D.参与纤溶激活
共用题干 孕妇,26岁,孕37周1/0入院待产。查体:ROA,胎心140次/分
我国土地所有制的形式有( )两种。A.全民所有制和劳动群众集体所有制 B.国
A.30分钟 B.20分钟 C.15分钟 D.60分钟 E.5分钟糖衣片
最新回复
(
0
)