首页
登录
职称英语
Beginning in the late sixteenth century, it became fashionable for young ari
Beginning in the late sixteenth century, it became fashionable for young ari
游客
2024-03-12
13
管理
问题
Beginning in the late sixteenth century, it became fashionable for young aristocrats to visit Paris, Venice, Florence, and above all, Rome, as the culmination (终极) of their classical education. Thus was born the idea of the Grand Tour, a practice which introduced Englishmen, Germans, Scandinavians, and also Americans to the art and culture of France and Italy for the next 300 years. Travel was arduous and costly throughout the period, possible only for a privileged class—the same that produced gentlemen scientists, authors, antique experts, and patrons of the arts.
The Grand Tourist was typically a young man with a thorough grounding in Greek and Latin literature as well as some leisure time, some means, and some interest in art. The German traveler Johann Winckelmann pioneered the field of art history with his comprehensive study of Greek and Roman sculpture; he was portrayed by his friend Anton Raphael Mengs at the beginning of his long residence in Rome. Most Grand Tourists, however, stayed for briefer periods and set out with less scholarly intentions, accompanied by a teacher or guardian, and expected to return home with souvenirs of their travels as well as an understanding of art and architecture formed by exposure to great masterpieces.
London was a frequent starting point for Grand Tourists, and Paris a compulsory destination; many traveled to the Netherlands, some to Switzerland and Germany, and a very few adventurers to Spain, Greece, or Turkey. The essential place to visit, however, was Italy. The British traveler Charles Thompson spoke for many Grand Tourists when in 1744 he described himself as "being impatiently desirous of viewing a country so famous in history, a country which once gave laws to the world, and which is at present the greatest school of music and painting, contains the noblest productions of sculpture and architecture, and is filled with cabinets of rarities, and collections of all kinds of historical relics." Within Italy, the great focus was Rome, whose ancient ruins and more recent achievements were shown to every Grand Tourist. Panini’s Ancient Rome and Modern Rome represent the sights most prized, including celebrated Greco-Roman statues and views of famous ruins, fountains, and churches. Since there were few museums anywhere in Europe before the close of the eighteenth century, Grand Tourists often saw paintings and sculptures by gaining admission to private collections, and many were eager to acquire examples of Greco-Roman and Italian art for their own collections. In England, where architecture was increasingly seen as an aristocratic pursuit, noblemen often applied what they learned from the villas of Palladio in the Veneto and the evocative (唤起回忆的) ruins of Rome to their own country houses and gardens. [br] How did Grand Tourists benefit from their travel?
选项
A、They found inspiration in the world’s greatest masterpieces.
B、They got a better understanding of early human civilization.
C、They developed an interest in the origin of modern art forms.
D、They gained some knowledge of classical art and architecture.
答案
D
解析
细节题。第二段最后一句指出,大部分游学旅行者期望带着旅行的纪念品,以及通过接触伟大作品而形成的对艺术和建筑的见解回家。由此可知,游学旅行者们通过旅行获得了一些对艺术和建筑方面的知识,故答案为D。A、B、C项原文均未提及,故排除。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3529017.html
相关试题推荐
Aboutthetimethatschoolsandothersquitereasonablybecameinterestedin
Aboutthetimethatschoolsandothersquitereasonablybecameinterestedin
RenewableEnergy[A]Inthepastcentury,ithasbeenseenthattheconsu
RenewableEnergy[A]Inthepastcentury,ithasbeenseenthattheconsu
RenewableEnergy[A]Inthepastcentury,ithasbeenseenthattheconsu
RenewableEnergy[A]Inthepastcentury,ithasbeenseenthattheconsu
RenewableEnergy[A]Inthepastcentury,ithasbeenseenthattheconsu
TherearemanytheoriesaboutthebeginningofdramainancientGreece.The
TherearemanytheoriesaboutthebeginningofdramainancientGreece.The
TherearemanytheoriesaboutthebeginningofdramainancientGreece.The
随机试题
Readthearticleaboutmanagingasmallbusinessandthequestionsbelow.Forea
Thenuclearageinwhichthehumanraceisliving,andmaysoonbedying,be
Itisverydifficulttosayjustwhencolonizationbegan.Thefirsthundred
请在第____处填上正确答案。56
氧化亚氮需要多少个大气压才能压缩成液态保存于高压钢瓶供临床使用A.40 B.2
具有“逆流倍增”的功能,在尿浓缩稀释功能中起重要作用的是( )。A.肾小球
( )不属于现代人力资源管理的三大基石。A.定编定岗定员定额 B.员工的绩效
谷氨酰胺在体内的代谢去路是( )。A.参与血红素的合成 B.参与嘌呤嘧啶核苷
某工业公司以价值100万元的工厂作抵押,从中国工商银行取得抵押贷款80万元,并在
(2019年真题)建设工程招标程序中,投标保证金可以不予退还的情形是( )。A.
最新回复
(
0
)