首页
登录
职称英语
In recent years, most companies are inclined to hire the people with high diplom
In recent years, most companies are inclined to hire the people with high diplom
游客
2024-03-12
70
管理
问题
In recent years, most companies are inclined to hire the people with high diploma. However, is it really true that high diploma equals to high ability or profound knowledge? Write a composition entitled Knowledge and Diploma. You should write at least 150 words but no more than 200 words.
选项
答案
Knowledge and Diploma
With the development of the society, more and more people enroll in the postgraduate examination for getting a higher diploma. Most companies are inclined to hire the people with high diploma.
However, is it really true that high diploma equals to high ability or profound knowledge? Some people do not agree on this kind of idea. They claim that ability or knowledge means more than diploma. Take Bill Gates, the head of the Microsoft, for example, he does not have a MBA degree which is believed to play a vital role in the success in commercial life. Furthermore, Sam Walton of Wal-Mart Stores Inc. does not have a MBA degree, but he is the most successful man in the business community.
In my opinion, diploma is not equal to knowledge. A diploma is a piece of paper which establishes your education degree. But your ability and the real knowledge come from your hard work and endowment. If you got a diploma by dishonest behavior, no matter how high a diploma it is, it is just a piece of paper, and you are as blank as that paper.
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3526377.html
相关试题推荐
FamousBrandCommodityFirst?1.现在很多大学生购物追求名牌2.我对这一现象的看法3.我的购物准则Recently,the
Recentlythegovernmenthasissuedsomepreferentialpoliciestoencouragecolle
ShouldPeopleChooseRiskyOpportunities?1.面临挑战时,每个的人选择不同2.有些人喜欢迎接有风险的机遇,有些人则采
Althoughrecentyearshaveseensubstantialreductionsinnoxiouspollutants
Althoughrecentyearshaveseensubstantialreductionsinnoxiouspollutants
Aidedbytherecentabilitytoanalyzesamplesofairtrappedinglaciers,s
Aidedbytherecentabilitytoanalyzesamplesofairtrappedinglaciers,s
Aidedbytherecentabilitytoanalyzesamplesofairtrappedinglaciers,s
Therecent,apparentlysuccessfulpredictionbymathematicalmodelsofanap
Therecent,apparentlysuccessfulpredictionbymathematicalmodelsofanap
随机试题
Iknewnothingofthemotivesbehindhisrecentmove,andIdon’tknoweitherth
()首创了武举制度,提倡考武状元,这一制度的实行,大大鼓舞了民间练武之风,对体育
任何个人在历史上都起作用。
A.由雌激素、糖皮质激素、卤素等所致 B.接触石油、焦油等 C.痤疮,突然显
既能清肝火,又能散郁结的药物是()。A.石膏B.夏枯草C.知母D.决明子E.黄
在处理冲突的过程中,社会工作者的角色不仅是充当工作者、辅导者,而且还应是()。A
目前我国各家商业银行之间同一类型存款的利率水平出现明显差距的原因有() A.
基金管理公司、基金代销机构向投资人提供专业基金投资咨询服务的工作人员应该具备相
A.卡环臂未进入倒凹区 B.基托与黏膜不密合 C.卡环过紧 D.支托凹过深
移动式电气设备等需经常弯移或有较高柔软性要求的回路,应使用()电缆。 A.橡皮
最新回复
(
0
)