首页
登录
职称英语
Here’ s a warning from health experts: Sitting is deadly. Scientists are inc
Here’ s a warning from health experts: Sitting is deadly. Scientists are inc
游客
2024-03-11
62
管理
问题
Here’ s a warning from health experts: Sitting is deadly. Scientists are increasingly warning that sitting for prolonged periods—even if you also exercise regularly—could be bad for your health. And it doesn’ t matter where the sitting takes place—at the office, at school, in the car or before a computer or TV—just the overall number of hours it occurs.
Research is preliminary, but several studies suggest people who spend most of their days sitting are more likely to be fat, have a heart attack or even die.
In an editorial published this week in the British Journal of Sports Medicine, Elin Ekblom-Bak of the Swedish School of Sport and Health Sciences suggested that authorities rethink how they define physical activity to highlight the dangers of sitting.
While health officials have issued guidelines recommending minimum amounts of physical activity, they haven’ t suggested people try to limit how much time they spend in a seated position.
"After four hours of sitting, the body starts to send harmful signals," Ekblom-Bak said. She explained that genes regulating the amount of glucose and fat in the body start to shut down.
Even for people who exercise, spending long stretches of time sitting at a desk is still harmful. Tim Armstrong, a physical activity expert at the World Health Organization, said people who exercise every day—but still spend a lot of time sitting—might get more benefit if that exercise were spread across the day, rather than in a single bout.
That wasn’t welcome news for Aytekin Can, 31, who works at a London financial company, and spends most of his days sitting in front of a computer. Several evenings a week, Can also teaches jiu jitsu, a Japanese martial art involving wrestling, and also does Thai boxing.
"I’m sure there are some detrimental effects of staying still for too long, but I hope that being active when I can helps," he said. "I wouldn’t want to think the sitting could be that dangerous."
Still, in a study published last year that tracked more than 17,000 Canadians for about a dozen years, researchers found people who sat more had a higher death risk, independently of whether or not they exercised.
Figures from a US survey in 2003-2004 found Americans spend more than half their time sitting, from working at their desks to sitting in cars.
Experts said more research is needed to figure out just how much sitting is dangerous, and what might be possible to offset those effects.
"People should keep exercising because that has a lot of benefits," Ekblom-Bak said. "But when they’re in the office, they should try to interrupt sitting as often as possible," she said. "Don’t just send your colleague an e-mail. Walk over and talk to him. Stand up." [br] What is the main idea of this passage?
选项
A、People should keep exercising
B、Exercising may not reduce the harm of sitting.
C、Sitting for long time is deadly.
D、How to eliminate the harm of sitting?
答案
C
解析
主旨题。本文主要讲述、了久坐危害健康,甚至引起死亡的研究发现,也就是文章开头,提到的 “Sitting is deadly.”(久坐会致命),C项正确,A项突出了“exercising”,偷换了文章主题;B项意为“锻炼身体可能不会缓解久坐的危害”,该说法片面:D选项意为“如何消除久坐的危害?”文章倒数第二段提到“Expertssaid more research is needed to figure out just how much sitting is dangerous,and whatmight be possible to offset those effects.”,可见目前还没有发现消除久坐危害的对策,故错误。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3526200.html
相关试题推荐
[originaltext]TheWorldHealthOrganizationsaysanincreasingnumberofin
[originaltext]TheWorldHealthOrganizationsaysanincreasingnumberofin
[originaltext]W:I’vebeenreadingaboutanewhealthysnackfood.It’smadefr
[originaltext]W:I’vebeenreadingaboutanewhealthysnackfood.It’smadefr
[originaltext]W:I’vebeenreadingaboutanewhealthysnackfood.It’smadefr
不良的(习惯)unhealthy
Expertsinthefoodindustryarethinkingalotabouttrashthesedays.Rest
Expertsinthefoodindustryarethinkingalotabouttrashthesedays.Rest
Here’sawarningfromhealthexperts:Sittingisdeadly.Scientistsareinc
Here’sawarningfromhealthexperts:Sittingisdeadly.Scientistsareinc
随机试题
It’snosecretweareacultureconsumedbyimage.Economistshavelongreco
[originaltext](22)Moroccogetsmorethanahalfofitsenergyfromcoal.B
所示结构中,下列关于顶点A水平位移的描述,何项正确?( ) A.与h成正比
楼板、屋面和平台等面上短边尺寸小于()但大于2.5cm的孔口必须用坚实的盖板盖设
采集河流、湖泊的表面水样可在A.岸边取样 B.水面下30~50cm处取样 C
对癫痫持续状态无效的药物是()A.苯巴比妥 B.乙琥胺 C.丙戊酸
下列关于劳动合同试用期的说法中,正确的有()。A.劳动合同期限3个月以上不满
A.LDHB.LDHC.LDHD.LDHE.LDH对温度变化最敏感(低温敏感)的
亚马孙雨林有着“地球之肺”的美称。科学家估算,其每年所吸收的二氧化碳量占人类燃烧
影响项目监理机构人员数量的主要因素包括()。A、工程建设强度 B、建设工程复杂
最新回复
(
0
)