首页
登录
职称英语
[originaltext]Hello, viewers. Today I’m standing at a 2,000-year-old Roman-era
[originaltext]Hello, viewers. Today I’m standing at a 2,000-year-old Roman-era
游客
2024-03-11
62
管理
问题
Hello, viewers. Today I’m standing at a 2,000-year-old Roman-era site. Here, the brightly colored scenes that once decorated a mansion are being dug up. These scenes are turning up in the southern French city of Arles, surprising the historians who have been working here since 2014. Patches of paint still cling to the stone walls of a bedroom and reception hall. Some of these painted walls are preserved in places to a height of one meter. In addition, thousands of fragments that fell off the walls have been recovered. These pieces have been put back together with great care and display a variety of images. Some of these images include figures never seen before in France, such as a woman playing a stringed instrument, possibly a character from mythology.
The paintings were done with such skill and with such expensive dyes that experts believe the artists originally came from Italy. They were likely hired by one of the city’s elite. Perhaps a Roman official wanted Pompeii-like interior to remind him of home. He was probably stationed in this provincial trading port, founded in 46 BC as a colony for veterans of the Roman army. Or maybe a wealthy local wanted to show off his worldly sophistication. The paintings may yield even more stunning surprises as additional sections are put together like pieces of a puzzle. Whoever it was that created such magnificent pieces of art, they surely had no idea that their work would still be around thousands of years later.
Questions 12 to 15 are based on the passage you have just heard.
12. Where is the speaker standing?
13. What do the thousands of fragments display when they are put back together?
14. What makes experts think the paintings were done by artists from Italy?
15. What do we learn from the passage about the owner of the mansion?
选项
A、His artistic taste is superb.
B、His identity remains unclear.
C、He was a collector of antiques.
D、He was a rich Italian merchant.
答案
B
解析
短文中提到,这些艺术家很有可能是被城市中的某位精英雇用。雇主可能是一位来自罗马的官员,想通过庞贝风格的室内装饰来让他拥有家的感觉。或者也可能是一位富有的当地人,想用这些画作来展示他老练与世故的一面。由此可知,专家们并没有办法确认这座大宅院主人的身份。因此答案为B)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3524795.html
相关试题推荐
[originaltext]Airlinepassengershavetodealwithalotthesedays;gettingbu
[originaltext]Airlinepassengershavetodealwithalotthesedays;gettingbu
[originaltext]Hello,viewers.TodayI’mstandingata2,000-year-oldRoman-era
[originaltext]Airlinepassengershavetodealwithalotthesedays;gettingbu
[originaltext]Airlinepassengershavetodealwithalotthesedays;gettingbu
[originaltext]Insectsanddiseasesthatattackfoodcropsaremovingasrisent
[originaltext]Insectsanddiseasesthatattackfoodcropsaremovingasrisent
[originaltext]StudentsinAmericanschoolslearnfromanearlyagetogivepres
[originaltext]Thefirstyearofcollegeisoneofthebestandthemostinteres
[originaltext]Thefirstyearofcollegeisoneofthebestandthemostinteres
随机试题
Ifyoufeeltiredafterhardwork,agoodplaceforarestisDalian.Unlike
IndividualLongTurnNow,I’mgoingtogiveyouatopicandI’dlikeyou
Overthelast25years,Britishsocietyhaschangedagreatdeal--oratleas
Letmeexplainsomeoftheseinmoredetail.First,facialexpression.Facia
Iamoneofthemanycitypeoplewhoarealwayssayingthatgiventhechoice
A.providesB.duetoC.constructionD.servingE.ascendingF.enterpr
关于CBR试验说法正确的是()。A.大试简击实后,试样不宜高出筒高5mm B
基础心理学是研究()。 (A)正常成人心理现象的心理学基础学科 (B
男性,40岁,有早期肝硬化史,胆囊炎,因劳累,近1周发热,39℃右季肋区不适,腹
片示根充完善,牙槽骨吸收小于1/3,拟行金合金烤瓷冠修复。烤瓷冠颊侧应选择的
最新回复
(
0
)