首页
登录
职称英语
Home to virgin reefs, rare sharks and vast numbers of exotic fish, the Coral
Home to virgin reefs, rare sharks and vast numbers of exotic fish, the Coral
游客
2024-03-11
39
管理
问题
Home to virgin reefs, rare sharks and vast numbers of exotic fish, the Coral Sea is a unique haven of biodiversity off the northeastern coast of Australia. If a proposal by the Australian government goes ahead, the region will also become the world’s largest marine protected area, with restrictions or bans on fishing, mining and marine farming.
The Coral Sea reserve would cover almost 990,000 square kilometres and stretch as far as 1,100 kilometres from the coast. Unveiled recently by environment minister Tony Burke, the proposal would be the last in a series of proposed marine reserves around Australia’s coast.
But the scheme is attracting criticism from scientists and conservation groups, who argue that the government hasn’t gone far enough in protecting the Coral Sea, or in other marine reserves in the coastal network.
Hugh Possingham, director of the Centre of Excellence for Environmental Decisions at the University of Queensland, points out that little more than half of the Coral Sea reserve is proposed as ’no take’ area, in which all fishing would be banned. The world’s largest existing marine reserve, established last year by the British government in the Indian Ocean, spans 554,000 km2 and is a no-take zone throughout. An alliance of campaigmng conversation groups argues that more of the Coral Sea should receive this level of protection.
"I would like to have seen more protection for coral reefs," says Terry Hughes, director of the Centre of Excellence for Coral Reef Studies at James Cook University in Queensland. "More than 20 of them would be outside the no-take area and vulnerable to catch-and-release fishing".
As Nature went to press, the Australian government had not responded to specific criticisms of the plan. But Robin Beaman, a marine geologist at James Cook University, says that the reserve does "broadly protect the range of habitats" in the sea. "I can testify to the huge effort that government agencies and other organisations have put into trying to understand the ecological values of this vast area," he says.
Reserves proposed earlier this year for Australia’s southwestern and northwestern coastal regions have also been criticised for failing to give habitats adequate protection. In August, 173 marine scientists signed an open letter to the government saying they were "greatly concerned" that the proposals for the southwestern region had not been based on the "core science principles" of reserves—the protected regions were not, for instance, representative of all the habitats in the region, they said.
Critics say that the southwestern reserve offers the greatest protection to the offshore areas where commercial opportunities are fewest and where there is little threat to the environment, a contention also levelled at the Coral Sea plan. [br] What is scientists’ argument about the Coral Sea proposal?
选项
A、The government has not done enough for marine protection.
B、It will not improve the marine reserves along Australia’s coast.
C、The government has not consulted them in drawing up the proposal.
D、It is not based on sufficient investigations into the ecological system.
答案
A
解析
细节辨认题。定位段指出,这一计划遭到了科学家和保护组织的批评,他们认为政府在保护珊瑚海或沿海网络中的其他海洋保护区方面做得还不够。可见科学家们之所以批评珊瑚海保护计划,是因为他们觉得政府在海洋保护方面做得还不够,故答案为A)“政府在海洋保护方面做得还不够”。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3524737.html
相关试题推荐
[originaltext]IhadflownfromSanFranciscotoVirginiatoattendaconfer
[originaltext]IhadflownfromSanFranciscotoVirginiatoattendaconfer
Dowhochoosetogoonexotic,far-flungholidaysdeservefreehealthadvice
Dowhochoosetogoonexotic,far-flungholidaysdeservefreehealthadvice
Dowhochoosetogoonexotic,far-flungholidaysdeservefreehealthadvice
Dowhochoosetogoonexotic,far-flungholidaysdeservefreehealthadvice
Hometovirginreefs,raresharksandvastnumbersofexoticfish,theCoral
Hometovirginreefs,raresharksandvastnumbersofexoticfish,theCoral
Hometovirginreefs,raresharksandvastnumbersofexoticfish,theCoral
B根据growingnumbersofelderlypeople和society定位到B段第3句。该句首先提出一个自然现象,即老年人的患病风险较高,接着
随机试题
Whoisthispassageintendedto?[br]Whatdoesthe"Site"inthefirstparagrap
Radioactivityoccursnaturally.Themainsourcecomesfromnaturalsourcesin
在中国,赠送礼物应考虑具体情况和场合。礼物常用红色或其他喜庆的颜色(festivecolor)来包装,但白色或黑色不适宜用于此。当你将礼物递出去时,收
带射极电阻Re的共射放大电路,在并联交流旁路电容Ce,后其电压放大倍数()A.减
A.20世纪50年代西欧研制的药物"反应停",既可以抑制孕妇的妊娠反应,又可以对
传染性非典型肺炎血清标本应带冰在下列几小时内运送至实验室()A.72小时
阴离子型表面活性剂A.司盘20B.十二烷基苯磺酸钠C.苯扎溴铵D.卵磷脂E.吐温
患儿女,7个月。因“反复发作性抽搐2天”就诊。足月顺产,人工喂养,户外活动少,最
卵巢肿瘤术后随访的时间,正确的是A、术后1年内每个月1次 B、术后1年内每3个
共用题干 A公司拟发行债券和股票筹资,原定方案为:筹资总额500万元,债券和普
最新回复
(
0
)