首页
登录
职称英语
[originaltext] When Johnson worked in a high-travel job more than a decade a
[originaltext] When Johnson worked in a high-travel job more than a decade a
游客
2024-03-10
62
管理
问题
When Johnson worked in a high-travel job more than a decade ago, he signed up for every free mileage program available. He was fortunate enough to have 100,000 miles with one airline to get four free tickets. But it took his family of four about three years to accumulate that much mileage!
As a result, he paid little attention to the low-mileage balances in most of his frequent flier accounts. However, after he heard that the United Airline would start placing limits on people who didn’t use frequent flier miles, he checked to see whether he had any mileage due to expire at the end of the year.
Indeed, he had a grand total of 2,805 miles, far from the 25,000 miles he needed to get one free ticket. However, there were ways he could use this small number of miles to take advantage of easy freebies. He had two choices: he could either find a low-cost, low-effort way to earn additional United miles to hold onto his 2,805 miles, or he could find some low-mileage redemption opportunities to get valuable freebies with his mileage.
Finally he decided to[15]use 2,000 miles to get the new $100 Restaurant.com certificate with which he could get more than one dinner by using two $50 certificates. He also used his Mileage Plus number to earn 500 United miles with a participating car rental partner for a reservation he already booked.
That kept his account active and prevented him from losing the remaining miles. It also brought his total mileage up to the mileage, which was enough to get another freebie later!
12. How many years did Johnson wait to get free tickets?
13. What did Johnson do after he heard of United Airline’s announcement?
14. How did Johnson plan to use his low-mileage balance?
15. How much mileage was left in Johnson’s account finally?
选项
A、He checked through the expiring date of his current mileage.
B、He looked round mileage in his frequent flier account
C、He looked over his balances in his band account
D、He asked for the details of new mileage program.
答案
B
解析
根据选项中的call up、look round、look over、ask for等,初步猜测题目问的可能与男士查询或查看某物有关。短文说,Johnson本来不注意自己的经常飞行者账户的结余,现在却因新通告要查一下在年底到期前他还有多少没用的里程数。故答案是B。由短文可知,虽然Johnson查的是结余,但不是银行余额,排除C。Johnson已经知道使用限期是年底,排除A。航空公司的新政策并不是介绍新的里程计划,排除D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3523014.html
相关试题推荐
[originaltext]W:OK,I’vegotallthepaperworkhereforyourapplication.Every
[originaltext]W:OK,I’vegotallthepaperworkhereforyourapplication.Every
[originaltext]W:OK,I’vegotallthepaperworkhereforyourapplication.Ever
[originaltext]W:OK,I’vegotallthepaperworkhereforyourapplication.Ever
[originaltext]W:OK,I’vegotallthepaperworkhereforyourapplication.Ever
[originaltext]W:OK,I’vegotallthepaperworkhereforyourapplication.Ever
[originaltext]M:ItsaysherethatyougraduatedfromUniversityofPennsylvani
[originaltext]M:ItsaysherethatyougraduatedfromUniversityofPennsylvani
[originaltext]M:ItsaysherethatyougraduatedfromUniversityofPennsylvani
[originaltext]M:ItsaysherethatyougraduatedfromUniversityofPennsylvani
随机试题
Shouldwecareifover150knownspeciesofanimalshave【1】fromtheearthin
Communicationinaforeignlanguagemustinvolvebothteachersandpupilsu
Theresearchsuggeststhatpeopleincreasephysicalactivitytoamediumlevela
Whatishydroplaning?Itmayhappenonthefollowingoccasions:a【D1】___
Bytheendoflastmonth,ourfactory(produce)______3000motors.hadproduced本
[originaltext]Theneedforbirthcontrolmethodshasdevelopedfairlyrecen
儿童肾实质性肿瘤最常见的是A.中胚层肾肿瘤 B.肾母细胞瘤(Wilms瘤)
如果一个学生由于父母离异而变得性格孤僻,很少参加集体活动,逐渐远离了同学的交往圈
下列药组中,治疗筋骨折伤应首选A:鸡血藤,牛膝,丹参B:川芎,红花,桃仁C:
急性肾功能衰竭病人的饮食护理中错误的是A.高蛋白 B.高热量 C.充足维生素
最新回复
(
0
)