首页
登录
职称英语
[originaltext] Drinking alcohol is socially acceptable behaviour in many par
[originaltext] Drinking alcohol is socially acceptable behaviour in many par
游客
2024-03-08
67
管理
问题
Drinking alcohol is socially acceptable behaviour in many parts of the world. Some medical experts say light drinking may be good for your health, especially for the heart. But they say these health benefits should be compared to many health risks linked to alcohol use. The use of alcohol can date back to more than 10,000 years ago. From then until now, alcohol has played an important part in human civilization. It is used in cultural and religious ceremonies, at social gatherings, and even for medical purposes. Alcohol affects every organ in the body. When alcohol enters the body, some of it will go immediately to the stomach and the bloodstream. Once alcohol enters the blood, it will be pumped throughout the body by the heart.
There has been a large amount of research done on alcohol and its effects on human health. Much of the research has examined the harmful effects. But, some research suggests that having one or two drinks of alcohol a day may offer some health benefits. Several large studies have shown that this type of moderate drinking may lower the risk of heart disease, stroke and diabetes. Moderate drinking has also been linked to a reduced risk of death from heart attack.
On the other hand, the World Health Organization says, the harmful use of alcohol results in 2.5 million deaths each year. This number includes more than 300,000 people between the age of 15 and 29.The WHO says alcohol use is the world’s third leading cause of disease, after childhood malnutrition and unsafe sex.
Questions 9 to 12 are based on the passage you have just heard.
9.What does the speaker say about alcohol?
10. What will happen when alcohol enters the body?
11.According to the research, how much alcohol can you drink to benefit your health?
12.Which of the following is NOT among the top three leading causes of disease?
选项
A、Some of it will go immediately to the stomach and the bloodstream.
B、Some of it will go from the stomach to the liver.
C、Some of it will exert its influence on the brain first.
D、Some of it will be pumped into the heart immediately.
答案
A
解析
短文中提到,酒一旦进入身体,就会有一部分直接流入胃和血液。因此答案为A)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3516583.html
相关试题推荐
[originaltext]It’salwaysfuntowriteaboutresearchthatyoucanactually
[originaltext]It’salwaysfuntowriteaboutresearchthatyoucanactually
[originaltext]Amongglobalwarming’smostfrighteningthreatsisthepredic
[originaltext]Amongglobalwarming’smostfrighteningthreatsisthepredic
[originaltext]FlorenceHayesisajournalistfortheGreenVilleJournal,t
[originaltext]FlorenceHayesisajournalistfortheGreenVilleJournal,t
[originaltext]Somehowtheoldmaleandfemalestereotypesnolongerfit.Me
[originaltext]Somehowtheoldmaleandfemalestereotypesnolongerfit.Me
[originaltext]Somehowtheoldmaleandfemalestereotypesnolongerfit.Me
[originaltext]ThereareroughlythreeNewYorks.Thereis,first,theNewY
随机试题
YouwillhearaspeechattheSustainableBusinessinEastAsiaConference.Asy
Icouldhelphimwiththat,butIwouldsoonerhe______itbyhimself.A、doesB、
Howmanynewwondersareselected?[br][originaltext]About100millionvot
Forthelastfifteenortwentyyearsthefashionincriticismorappreciation
ParkingProblem;Forbiddenin【D1】______percentofstreetsReason:Buildingapart
HalloweenisoneofthemostfamousholidaysintheU.S.,anditisonOct
5,7-二甲氧基黄酮的A.1H-NMR中化学位移在12.50左右有吸收 B.1
薛元超,薛收之子也。元超早孤,九岁袭爵汾阴男。及长,好学,善属文。太宗甚重之,令
根据《民法典》,物权受到侵害的,权利人可以通过()等途径解决。A.和解
某砖混结构多功能餐厅,上下层墙体厚度相同,层高相同,采用MU20混凝土普通砖和M
最新回复
(
0
)