首页
登录
职称英语
[originaltext] Scientists say a huge percentage of bird species are in dang
[originaltext] Scientists say a huge percentage of bird species are in dang
游客
2024-03-08
63
管理
问题
Scientists say a huge percentage of bird species are in danger because their habitats, or homelands, are disappearing. Traditional migration paths take birds through countries that are not protecting locations to stop, rest and feed. The scientists studied the migration, or flight paths, of almost 1,500 species. They decided that 91 percent of them passed through dangerous areas. [19] The major danger for migratory birds is development. Building and paving has covered over nature where birds stop and feed as they move from one part of the world to another. For example, a bird migrates from its breeding grounds in the Arctic. It flies all the way to the southern hemisphere in Australia and New Zealand. Along the way, the small birds stop at Yellow Sea coast in China, North Korea and South Korea. [20] One of the scientists who worked on the study says "many of these critical sites have been lost owing to urban, industrial and agricultural expansion."
The problem, according to investigators, is that many of these small birds die along their migration because they don’t have a safe place to eat and rest. There is no place to restore their energy for the next leg of their journey. "They simply perish along the way," says one of the scientists. Countries in
North Africa, Central Asia and those along the coasts of East Asia are having the most difficult time conserving land. The scientists say these countries do not have enough areas that are safe for birds. In addition, many of the reserves do not overlap enough with the paths of migrating birds. One species that is now extinct is the Eskimo bird. "Our world gets poorer every time we lose a species," one of the scientists says. [21] The researchers say countries need to work together and come up with safe stopover areas for birds that pass through their boundaries. For example, one country might have preserved safe zones for migrating birds. But a neighbor country might not A bird might perish. One scientist who is not involved in the report tells the Los Angeles Times that while some habitats are changing, more work can be done to make urban areas safe for birds. [22] He says small changes—like planting more native plants or keeping cats out of areas birds would be likely to use—could make a big difference.
19. What threatens migratory birds most?
20. What does the scientist say about the critical sites?
21. What do countries have to do to protect birds?
22. What can be done to make urban areas safe for birds?
选项
A、Changing our habitats to rural areas.
B、Conducting more researches on birds.
C、Planting more trees and keep out cats.
D、Providing more foods for birds.
答案
C
解析
录音提到一些小的改变也能起到很大的作用,包括种植更多植物与防止野猫侵扰鸟类栖息地,故C项正确。A项“将人类居住地迁往郊外”,录音说的是使城市变得适合鸟类居住,没有提到人类要迁移,故排除A项。科学研究已经提出了解决办法,录音中并未提及“需要继续研究”,故B项不正确。D项“向鸟类提供更多食物”未在录音中提及。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3515745.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Excuseme.Where’syourrockmusicsection?W:Rockmusic?I’m
[originaltext]W:Areyouwatchinganygoodshowsthesedays?M:Actuallyyes.I
[originaltext]W:Areyouwatchinganygoodshowsthesedays?M:Actuallyyes.I
[originaltext]W:Areyouwatchinganygoodshowsthesedays?M:Actuallyyes.I
[originaltext]M:GoodeveningandwelcometoPhysicsToday.[5]Hereweintervi
[originaltext]M:GoodeveningandwelcometoPhysicsToday.[5]Hereweintervi
[originaltext]M:GoodeveningandwelcometoPhysicsToday.[5]Hereweintervi
[originaltext]M:[1]Doyoumindtakingmyphotowiththestatueoverthere?I
[originaltext]M:[1]Doyoumindtakingmyphotowiththestatueoverthere?I
[originaltext]M:[1]Doyoumindtakingmyphotowiththestatueoverthere?I
随机试题
曾报道过的全球医生会诊,网上外科手术和通过网络协作科研,就是这种高层次网络化的先例。(earlyexample)Therehavebeenreports
[originaltext]M:Julia,areyouandMaryinthesameclass?W:No,wearen’t.B
____________(不管是谁犯了法)shouldbepunished.Whoeverhasbrokenthelaw
[originaltext]Today,millionsofpeoplerunintheUnitedStates.Manymore
赵先生,46岁,身高170cm,体重80kg,证券公司部门经理。在某健康管理中心
骨料的所有孔隙充满水但表面没有水膜,该含水状态被称为骨料的( )。A、气干状态
必要时需做皮肤过敏试验的局麻药是A:丁卡因 B:布比卡因 C:普鲁卡因 D
启发式教学是一种() A.具体的教学方法B.教学形式 C.教学
(一) S公司于2007年3月份从药监部门领取到医疗器械许可证,有效期为5年(
在未采取场压措施或对地面进行特殊处理的道路或出入口,其与独立避雷针及其接地装置的
最新回复
(
0
)