首页
登录
职称英语
[originaltext] Most people in their first year at university will want to li
[originaltext] Most people in their first year at university will want to li
游客
2024-03-07
64
管理
问题
Most people in their first year at university will want to live in universitycowned halls or self-catering flats. The advantages of this are numerous, especially in your first year. Since you are living with hundreds of other students, many of them also in their first year, you will have a great opportunity to get to know others from a wide variety of subject backgrounds. Most residences offer meals—usually breakfasts and evening meals on weekdays, and all three at weekends. Meals are provided with the rent, along with all heating and electricity costs. This is a great help of course, because hall fees are usually paid at the beginning of each term, and so even if you are completely broke near the end of the term, you are guaranteed warmth and electricity and at least one nutritious meal each day.
University flats are similar in concept to the halls, in that you have about a hundred students living together in the same building, split into small groups who share the same cooking and shower facilities, etc. The biggest difference is that meals are not provided in the same way as in halls. There are usually four cooking rings, a grill and an oven to share among four students to cook their own meals.
Living in a house for your first year is generally something to investigate only after attempts to find a place in halls or flats have been unsuccessful. However, living in a house has distinct advantages— you have a great deal more freedom in what you can do. You’re not rudely awakened by the cleaners. But this also means that you’re likely to be surrounded by chip wrappers, and empty beer cans at the end of the term, as no one will ever clear up.
In any case, you will be able to apply for any of these types of accommodation, well before you are due to start your courses, on the form that the university sends to you. You will then be told soon after what accommodation has been allocated to you. Don’t worry if you don’t get your first choice of place to live, they’re all equally good in one way or another.
Questions 23 to 25 are based on the recording you have just heard.
23. What do we know about living in universitycowned halls?
24. What is the major difference between living in university halls and living in university flats?
25. What does the speaker say about living in a house?
选项
A、It is the best choice to live in a house.
B、The cleaners in a house are gentle.
C、You probably have the trouble of cleaning.
D、You will be awakened rudely.
答案
C
解析
原文中提到,住在house里具有显著优势——你有更多自由去做想做的事情。你不会被清洁工粗鲁地吵醒。但这也意味着,在学期结束时,你可能会被薯条包装袋和空啤酒罐包围,因为没有人清理。因此答案为C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3514100.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Ican’tbelievemyeyes,Bill.Areyouhavingasaladforlunc
[originaltext]W:Ican’tbelievemyeyes,Bill.Areyouhavingasaladforlunc
[originaltext]M:YouknowIwillbethemaintalkerintheclassroomdiscussion
[originaltext]M:YouknowIwillbethemaintalkerintheclassroomdiscussion
[originaltext]M:Mrs.Hudson,newresearchshowsthatevenjustfiveminutesof
[originaltext]M:Mrs.Hudson,newresearchshowsthatevenjustfiveminutesof
[originaltext]IndependenceDayisthenationalholidayoftheUnitedStates
[originaltext]IndependenceDayisthenationalholidayoftheUnitedStates
[originaltext]IndependenceDayisthenationalholidayoftheUnitedStates
[originaltext]Dreamsareexpressionsofthoughts,feelingsandeventsthatpass
随机试题
Communicationinaforeignlanguagemustinvolvebothteachersandpupilsu
[originaltext](32)Mostpeoplepicturesharksashuge,powerful,frightenin
男性,40岁,因肠梗阻入院。查体:血钠140mmol/L,血氯70mmol/L,
合同变更是对已经成立的合同部分内容的变动或者修改,主体不变。
产妇临产8小时,肛门检查头先露,宫口已全开,先露+4,请问此时产力组成是下列哪种
根据客户的风险偏好,可以把客户划分为()。 Ⅰ.风险厌恶型 Ⅱ.风险规
患者,男性,73岁,河南林县人。因食管癌入院手术治疗,查体:身高1.75m,体重
个人征信系统所收集的各类信息中,信用报告查询信息属于()的范畴。 A.信用交
受地下水影响的渠道应设排水沟,排水沟的开挖方式不包括()。A.一次到底
糖皮质激素对代谢的作用是A:促进葡萄糖的利用,促进肌肉组织蛋白质的分解 B:促
最新回复
(
0
)