首页
登录
职称英语
[originaltext] There are roughly three New Yorks. There is, first, the New Y
[originaltext] There are roughly three New Yorks. There is, first, the New Y
游客
2024-03-07
77
管理
问题
There are roughly three New Yorks. There is, first, the New York of the man or woman who was born here, who takes the city for granted and accepts its size and its turbulence as natural and inevitable. Second, there is the New York of the commuter, the city that is swallowed up by locusts each day and spat out each night. Third, there is the New York of the person who was born somewhere else and came to New York in quest of something. Of these three trembling cities the greatest is the last, the city of final destination, the city that is a goal. It is this third city that accounts for New York’s high-strung disposition, its dedication to the arts, and its incomparable achievements. Commuters give the city its tidal restlessness; natives give it solidity and continuity; but the settlers give it passion. And whether it is a farmer arriving from Italy to set up a small grocery store in a slum, or a young girl arriving from a small town in Mississippi to escape the indignity of being observed by her neighbors, or a boy arriving from the Corn Belt with a manuscript in his suitcase and a pain in his heart, it makes no difference: each embraces New York with the intense excitement of first love; each absorbs New York with the fresh eyes of an adventurer; each generates heat and light to dwarf the Consolidated Edison Company.
13.What does the speaker say about the natives of New York?
14.What does the speaker say commuters give to New York?
15.What do we learn about the settlers of New York?
选项
A、Tidal restlessness.
B、Heat and light.
C、Economic prosperity.
D、Historical continuity.
答案
A
解析
本题问说话者认为通勤者给纽约带来了什么。文章中间部分指出,通勤者给这座城市带来了潮汐般的动荡起伏。A项中的tidal restlessness与原文的表达一致,故为答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3513893.html
相关试题推荐
[originaltext]Collegeismorethanstudyingtogetadiploma.Readings,hom
[originaltext]Collegeismorethanstudyingtogetadiploma.Readings,hom
[originaltext]Theworld’sfirstgunmadewith3Dprintertechnologyhasbee
[originaltext]Theworld’sfirstgunmadewith3Dprintertechnologyhasbee
[originaltext]Theworld’sfirstgunmadewith3Dprintertechnologyhasbee
[originaltext]Theworld’sfirstgunmadewith3Dprintertechnologyhasbee
[originaltext]EversinceStarbuckshadthebusinesswisdomtomakeWiFiits
[originaltext]W:Goodeveningandwelcometoourprogram.Today,we’lltalkabo
[originaltext]W:Goodeveningandwelcometoourprogram.Today,we’lltalkabo
[originaltext]Fromfieldstudiestolaboratorystudies,weseethatwinning
随机试题
冬天的寒潮到来的时候,南方雾状的天空上变得寒冷而明丽。看上去,蓝得不认识。阳光像锐利的箭一样,冰凉地射过来,在路上走一圈,觉得前额已经被冻得昏起来了。这
Thefollowingchartshowssomeservicesofinsurancecompaniesthatpeopleth
(1)TheBonobosshoponlowerFifthAvenue,inManhattan,sitsinarowoff
IfI(be)______you,Iwouldn’tworryaboutit.were本题考查虚拟语气。if引导的非真实条件状语从句,常用虚拟语气
[originaltext]Sometimesatwork,youfeelangryordistressedandloseyour
About40percentofAmericansthinkofthemselvesasshy,whileonly20perc
[originaltext]M:ICan’tconcentrateonthisfinalreportanylonger.MaybeIsho
[audioFiles]audio_eusm_j01_330(20099)[/audioFiles]A、Shedisagreeswiththeman.
Fears,ingeneral,keepusfromreachingourfullpotential.Fearofsuccess
C直角梯形绕对称轴I旋转后上底形成的圆小于下底形成的圆,因此得到的立体图形应该是一个圆台。
最新回复
(
0
)