首页
登录
职称英语
[originaltext] A recent study overturned what we think we know about lying.
[originaltext] A recent study overturned what we think we know about lying.
游客
2024-03-07
59
管理
问题
A recent study overturned what we think we know about lying. Most of us have a theory about how to tell if someone is telling a lie. We may develop that theory from observations of those people we know well and see regularly, but we tend to generalize what we gather from that unscientific daily research and make it a universal theory.
So we might imagine that liars have evasive eyes, or the opposite—they simply stare at you. Or perhaps it is more generally nervous behavior we associate with lies. Whatever the particular theory, it’s usually based on close observation of people we know. And we get lots of practice. On average, we’re lied to some 200 times per day. These are mostly harmless lies, but lies nonetheless.
But there’s a problem with our theories, even though they’re based on all these observations. The average person—you and me—tested rigorously on how well we detect lies fails to do better than chance. That’s well established over many studies and lots of attempts by researchers to work out reliable ways to detect lies. It’s even relatively easy to fool lie detectors, the gold standard of lie detection, by training yourself in breathing techniques and symptom suppression.
Is there any way to get better at detecting lies? The new research offers some surprising advice. Stop looking and listen instead. It turns out that if we’re unable to see the face, but rather focus on the voice of the person in question, our accuracy rate improves considerably.
12. According to the passage, how do most people detect lying?
13. What does the passage say about most lies?
14. What have many studies uncovered about the average person’s lie detection?
15. What advice does the new research offer regarding lie detection?
选项
A、Looking the speaker in the eye.
B、Listening carefully to the speaker.
C、Measuring the speaker’s breathing rate.
D、Focusing on the speaker’s facial expressions.
答案
B
解析
细节辨认题。短文临近结尾处,明确指出有一项新研究提供了一些关于辨别谎言的建议。根据原文可知,该建议就是:不要使用视觉,而应该使用听觉。因此答案为B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3513056.html
相关试题推荐
[originaltext]TheGoldenGateBridgejoinsthebeautifulcityofSanFranci
[originaltext]Inthepastindustrieshadmorefreedomthantheyhavenow,a
[originaltext]Inthepastindustrieshadmorefreedomthantheyhavenow,a
[originaltext]Inthepastindustrieshadmorefreedomthantheyhavenow,a
[originaltext]Inthepastindustrieshadmorefreedomthantheyhavenow,a
[originaltext]LastsummerIwentthroughatrainingprogramandbecameali
[originaltext]LastsummerIwentthroughatrainingprogramandbecameali
[originaltext]LastsummerIwentthroughatrainingprogramandbecameali
[originaltext]Majesticserene.Justtwowordstodescribethescenicregion
[originaltext]Majesticserene.Justtwowordstodescribethescenicregion
随机试题
Noonereallyknowswhocomposedthispieceofmusic,butithasbeen______to
Youaretowriteacompositionofnolessthan250wordsanddoyourcomposi
[originaltext]M:IreallywanttoknowwhyNancyisalwayssohostiletowardme
Kevinlikesthejobasataxidriverbecause______.[br][originaltext]W:Well,
Internationaltradefairshavebecomeextremelyimportantvenuesforconduct
图示绳子的一端绕在滑轮上,另一端与置于水平面上的物块B相连,若物块B的运动方程为
基于企业内部环境的假设中,针对被评估企业的假设主要包括对企业( )等方面做出的假
某企业接受其他单位投资转入的设备一台,人账时应贷记的账户是()。A.固定资产
下列关于杠杆率指标优点的说法错误的是()。A.违约概率、违约损失率等风险参数与
因建设或者其他特殊需要临时占用城市绿化用地,须经城市人民政府()同意,并按照有关
最新回复
(
0
)