首页
登录
职称英语
For hundreds of millions of years, turtles (海龟) have struggled out of the se
For hundreds of millions of years, turtles (海龟) have struggled out of the se
游客
2024-03-07
54
管理
问题
For hundreds of millions of years, turtles (海龟) have struggled out of the sea to lay their eggs on sandy beaches, long before there were nature documentaries to celebrate them, or GPS satellites and marine biologists to track them, or volunteers to hand-carry the hatchlings (幼龟) down to the water’s edge lest they become disoriented by headlights and crawl towards a motel parking lot instead. A formidable wall of bureaucracy has been erected to protect their prime nesting on the Atlantic coastlines. With all that attention paid to them, you’d think these creatures would at least have the gratitude not to go extinct.
But
nature is indifferent to human notions of fairness
, and a report by the Fish and Wildlife Service showed a worrisome drop in the populations of several species of North Atlantic turtles, notably loggerheads, which can grow to as much as 400 pounds. The
South Florida nesting population, the largest, has declined by 50% in the last decade, according to Elizabeth Griffin, a marine biologist with the environmental group Oceana. The figures prompted Oceana to petition the government to upgrade the level of protection for the North Atlantic loggerheads from "threatened" to "endangered"—meaning they are in danger of disappearing without additional help.
Which raises the obvious question: what else do these turtles want from us, anyway? It turns out, according to Griffin, that while we have done a good job of protecting the turtles for the weeks they spend on land (as egg-laying females, as eggs and as hatchlings), we have neglected the years spend in the ocean. "The threat is from commercial fishing," says Griffin. Trawlers (which drag large nets through the water and along the ocean floor) and longline fishers (which can deploy thousands of hooks on lines that can stretch for miles) take a heavy toll on turtles.
Of course, like every other environmental issue today, this is playing out against the background of global warming and human interference with natural ecosystems. The narrow strips of beach on which the turtles lay their eggs are being squeezed on one side by development and on the other by the threat of rising sea levels as the oceans warm. Ultimately we must get a handle on those issues as well, or a creature that outlived the dinosaurs (恐龙) will meet its end at the hands of humans, leaving our descendants to wonder how creature so ugly could have won so much affection. [br] What does the author mean by saying "nature is indifferent to human notions of fairness" (Line 1, Para. 2)?
选项
A、Nature is quite fair regarding the survival of turtles.
B、Turtles are by nature indifferent to human activities.
C、The course of nature will not be changed by human interference.
D、The turtle population has decreased in spite of human protection.
答案
D
解析
细节题。根据题干定位到原文第二段。该段第一句说到了大自然对人类的公平观念漠不关心,随后说到美国鱼类和野生动物管理局的一份报告显示,北大西洋几种海龟的数量出现了令人担忧的下降的趋势,尤其是可以长到400磅重的红海龟。世界海洋保护组织的海洋生物学家格里芬说,在过去十年里,海龟数量最多的南佛罗里达州筑巢量减少了50%。由此可见,nature is indifferent to human notions of fairness这句话的意思是:尽管人们付出多种努力去保护海龟,但事与愿违,海龟的生存状况仍然不容乐观。D项表述与原文相符,故选D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3513006.html
相关试题推荐
A、Theychargethebatterytotravelhundredsofkilometers.B、Theychargetheba
[originaltext]Studentswhostruggledearlyonwithbasicreadingandmaths
Millionsofschool-leaversintherichworldareabouttobidatearfulgood
Millionsofschool-leaversintherichworldareabouttobidatearfulgood
Forhundredsofmillionsofyears,turtles(海龟)havestruggledoutofthese
Forhundredsofmillionsofyears,turtles(海龟)havestruggledoutofthese
Forhundredsofmillionsofyears,turtles(海龟)havestruggledoutofthese
[originaltext]Studentswhostruggledearlyonwithbasicreadingandmaths
[originaltext]Studentswhostruggledearlyonwithbasicreadingandmaths
Millionsofschool-leaversintherichworldareabouttobidatearfulgood
随机试题
Aroundoneinahundreddeathsworldwideisduetopassivesmoking,whichki
在介绍礼仪中,将身份低者介绍给身份高者,将女士介绍给男士,将长辈介绍给晚辈。(
下列关于合规管理的概念,说法有误的是( )。A.合规管理是一种风险管理活动,是
为证券发行出具审计报告或者法律意见书等文件的证券服务机构和人员,在该证券承销期内
A.GMPB.GSPC.二者都是D.二者都不是E.其他医院应尽量选择已通过国家(
A.碳酸氢钠 B.奥美拉唑 C.氢氧化铝 D.硫糖铝 E.西咪替丁属于酸
最近,陈姐发现儿子小凡英语成绩不佳,于是每天都给他布置课外作业,但小凡不愿意做,
商业汇票的持票人在商业汇票到期前为获得票款,由持票人或第三人向金融机构贴现。对该
(本题22分) 案情: 2005年1月1日,甲与乙口头约定,甲承租乙的一套别
男,53岁。右季肋部胀痛1月余。查体:无黄疸,肝肋缘下3cm,质硬,无腹水征。B
最新回复
(
0
)