首页
登录
职称英语
Sometimes, an old story could be so meaningful that people can learn a lot from
Sometimes, an old story could be so meaningful that people can learn a lot from
游客
2024-03-04
70
管理
问题
Sometimes, an old story could be so meaningful that people can learn a lot from it. There were once three sons of a【B1】businessman. Whenever they met, the two eldest, who were twins, used to【B2】about which of them should take over his father’s business. The youngest, who was not the least【B3】took no part in their【B4】. Before they left home, the father arranged for an【B5】income to be provided for each of them but insisted that apart from this they were able to be【B6】self-supporting.
The elder twin, who had the advantage of good looks and a striking【B7】took up the stage as a career. He was often【B8】for his parts and was accordingly unpopular with his fellow actors.
【B9】So, he became an artist. But he was not successful either.
【B10】The youngest son, who had no special artistic talent, worked hard and was awarded a university scholarship.【B11】. He lived a happy life with his salary and his father’s allowance.
Sometimes, an old story could be so meaningful that people can learn a lot from it. There were once three sons of a wealthy businessman. Whenever they met, the two eldest, who were twins, used to quarrel about which of them should take over his father’s business. The youngest, who was not the least ambitious, took no part in their argument. Before they left home, the father arranged for an adequate income to be provided for each of them but insisted that apart from this they were able to be financially self-supporting.
The elder twin, who had the advantage of good looks and a striking personalitv, took up the stage as a career. He was often unpunctual for his parts and was accordingly unpopular with his fellow actors.
His twin brother considered himself unconventio nal and original. So, he became an artist. But he was not successful either.
Both the twin brothers earned little and so had to live mainly on their father’s support. The youngest son, who had no special artistic talent, worked hard and was awarded a university scholarship. After taking his degree, he was appointed to a teaching post in a grammar school, where he earned enough money to live on. He lived a happy life with his salary and his father’s allowance.
选项
答案
wealthy
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3503930.html
相关试题推荐
It’snormaltothinkofaconversationastakingplacebetweenpeoplewhoar
It’snormaltothinkofaconversationastakingplacebetweenpeoplewhoar
It’snormaltothinkofaconversationastakingplacebetweenpeoplewhoar
It’snormaltothinkofaconversationastakingplacebetweenpeoplewhoar
[originaltext]AprilFools’Day,sometimescalledAllFools’Day,isoneof
[originaltext]AprilFools’Day,sometimescalledAllFools’Day,isoneof
People’stastesinrecreationdifferwidely.Atarecentfestivalofpop-mus
People’stastesinrecreationdifferwidely.Atarecentfestivalofpop-mus
People’stastesinrecreationdifferwidely.Atarecentfestivalofpop-mus
People’stastesinrecreationdifferwidely.Atarecentfestivalofpop-mus
随机试题
MasstransportationrevisedthesocialandeconomicfabricoftheAmerican
[originaltext]M:Haveyounoticedthenewdustbindownstairs,attheentranceo
DinosaursandParentalCareP1:"Parentalcare"referstothelevelofinvestmen
提示:Wilson太太的丈夫生病了,发烧,头疼的厉害。她打电话给格林医生,请他到
妊娠期母体变化的描述,错误的是()。A.孕妇的夜尿量<日尿量 B.妊娠后期睡
下列关于加油加气站灭火器材和物品配置说法,不符合规范要求的是()。A.每2台加气
在某一黏性土层中采得6个试样,根据抗剪强度试验结果,经统计后得出土的抗剪强度指标
下列作品中与作者及所处的朝代对应不正确的有()。A.《淮南子》——刘安——春秋
施工人员在施工中发现文物隐匿不报或者拒不上交,或者未按照规定移交拣选文物,情节严
属于婴儿期特点的是( )。A.生长发育缓慢 B.容易发生消化不良和营养紊乱
最新回复
(
0
)