首页
登录
职称英语
[originaltext] Not only farmers but also scientists have studied weather fore
[originaltext] Not only farmers but also scientists have studied weather fore
游客
2024-03-03
58
管理
问题
Not only farmers but also scientists have studied weather forecasting. People for many centuries and in all countries have studied the weather and tried to make weather forecast. Sometimes distant objects such as hills and tall trees seem to be very clear and near. This is a sign of much water in the air, and therefore rain will probably, come. When distant sounds, such as noise from a train, birds singing, people shouting, are very clearly heard, then wet and stormy weather is on the way. Some birds, particularly swallows, fly high if fine weather is coming, but they fly very near the ground if rainy weather or a storm is on the way. This is because probably the insects, which they are hunting, then fly low.If you see a rainbow during rainy weather, this is a sign that the weather will clear up and become fine. Such rainbows always come in the evening. If the stars twinkle clearly at night, then fair weather will continue. If a mist appears in the early morning, just about sunrise, then the day will be warm. If the sunset is mostly red in color, then the following day will be fine. When big clouds disappear at sunset, then the weather will follow on the next day. If a rainbow appears in the morning, then rainy weather will probably come. Most of the above sayings have been made up by people who have used their eyes and their brains to forecast the weather.
选项
A、Because both farmers and scientists try. to make weather forecast.
B、Because people in all countries make weather forecast.
C、Because it is easy to make weather forecast.
D、Because he wants to make it clear how important to make weather forecast.
答案
D
解析
Why does the writer tell us so many ways by which people make weather forecast?
[听前预测] 四个选项均以Because开头,结合选项内容可以推断本题与天气预报的原因有关。
[答案详解] 目的原因题[考频:10]。题目问的是为什么作者列举了很多预报天气的方法。本题要从整个篇章来把握,作者谈到科学家和农民以及人们世世代代都在进行天气预报,目的是为了说明它的重要性。故正确答案为D)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3501897.html
相关试题推荐
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreat
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreat
[originaltext]Scientistswhostudytheearthtellusthatthecontinentsan
[originaltext]Scientistswhostudytheearthtellusthatthecontinentsan
[originaltext]Theearliestprocessofmakingpaperwasdonealmost5,000y
[originaltext]M:IsthereaneedtocontrolpopulationonlyincountrieslikeI
[originaltext]M:Today,weinviteMs.Lesleytotalkabouteducation.Howdoes
[originaltext]M:Today,weinviteMs.Lesleytotalkabouteducation.Howdoes
[originaltext]M:Today,weinviteMs.Lesleytotalkabouteducation.Howdoes
[originaltext]Goodmorning.Ifeelhonoredtogiveyouaspeechtoday.Doy
随机试题
Electroniccommunication,duetoitsspeedandbroadcastingability,isfund
______canmakeamistake;nooneisperfect.A、NobodyB、SomeoneC、AnyoneD、EachC
Thenovelcontainssomemarvellouslyrevealing______ofrurallifeinthe19th
In1884thefamousphilosopherandpsychologistWilliamJamespresentedarelati
大叶性肺炎叩诊呈()A.浊音或实音 B.气过水声 C.鼓音 D.清音
(2019年真题)基金销售人员需由所在机构进行执业注册登记,未经()聘任,
关于肛门坐浴,哪项是错误的A.水温在60℃左右 B.坐浴15~20min C
工程设计质量管理工作的具体内容不包括()。A、安排施工图的强制性审查B、组织安
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
某公司依法取得印制发票许可,税务机关无须办理许可注销手续的情形是()。A.
最新回复
(
0
)