首页
登录
职称英语
Old age and seniority alone do net command authority among the British: in fact
Old age and seniority alone do net command authority among the British: in fact
游客
2024-03-02
53
管理
问题
Old age and seniority alone do net command authority among the British: in fact modem life bas been developing so fast that old people often appear tiresome and out of date. Thus, "We need some young blood" is often heard in the organizations where the energy and modern methods of younger men are felt to be more likely to succeed than the long but partly irrelevant experience of older ones. The wisest of the older generation realize this. They either make an effort to remain young in heart and keep pace with the time, or else they let younger men take their place.
It follows that mature British have no desire to grow old or to look older than they are. Women especially, for reasons of sexual attraction, long to "stay young", and there is no greater compliment to a mature woman than to be told "How young you look!" On the other hand, if a woman’s hairstyle, make-up and clothes reveal an obvious effort to look artificially young, she is said to "look common", and is regarded with disapproval. [br] What do the wisest of the older generation do to keep pace with the times according to the selection?
选项
答案
They try to keep a young heart (or they let the younger replace them)
解析
根据文章第一段最后两句:The wisest of the older generation realize this. They either make an effort to remain young in heart and keep pace with the time, or else they let younger men take their place可知
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3499948.html
相关试题推荐
ThevastmajorityofchildreninBritain(87%)attendstate(localauthority)
【B1】[br]【B16】A、commandingB、commandedC、demandingD、demandedC形容词competitive以及
TheBritishpredecessorshavebeendisplacedorannihilatedbywavesofinvaders
TheBritishpredecessorshavebeendisplacedorannihilatedbywavesofinvaders
TheBritishpredecessorshavebeendisplacedorannihilatedbywavesofinvaders
TheBritishpredecessorshavebeendisplacedorannihilatedbywavesofinvaders
TheBritishpredecessorshavebeendisplacedorannihilatedbywavesofinvaders
【S1】[br]【S3】authority根据or可知,此处应为与expert相并列的名词,authority是“权威”的意思,孩子们需要权威或专家来指导自
ThelargemajorityofBritishpeopletendto______.[br]Britishpeoplearein
ThelargemajorityofBritishpeopletendto______.[br]WhydidmostBritishp
随机试题
[originaltext]Whoisthenewpersonneldirectorgoingtobe?(A)Hedoesn’tlike
TVissooftenaparent’sgoodfriend,keepingkidshappilyoccupiedsothe
Whenpoliteapologizefailed,shewould______tothreats.A、seeB、objectC、resor
WhichAttributesofaFoodProductareMostImportanttoConsumersA)Th
以下关于报文摘要的叙述中,正确的是()。A.报文摘要对报文采用RSA进行加密
单纯性甲状腺肿是指A.甲状腺弥漫性肿大 B.甲状腺结节性肿大 C.吸1
光照消毒法不包括A.紫外线灯管消毒法 B.臭氧灭菌灯消毒法 C.微波消毒法
140、智能终端装置控制操作输出正确率应为100%
茶叶:茶具:茶艺( )A、花匠:苗圃:园艺 B、墨汁:毛笔:书法 C、电池
GDP、GNP、CPl、PPl分别是指()A.国内生产总值、国民生产总值、生产
最新回复
(
0
)