首页
登录
职称英语
High school students who, after graduation, would like to continue their edu
High school students who, after graduation, would like to continue their edu
游客
2024-03-01
48
管理
问题
High school students who, after graduation, would like to continue their education are frequently faced with many problems in financing college training. Free education is not so widespread at the college level as at the elementary and secondary school levels. There is usually a charge for tuition. In addition, for most students, going to college means living away from home, an expensive matter.
What, then, can be done by a student who finds that he must help to finance himself if he is to extend his education beyond high school? There are several possibilities. Scholarships axe sometimes available. These are usually given partly on the basis of high grades. Therefore the day-to-day work in high school may be very important for determining one’s chances of help from this source. Another source of help is the college loan fund, which is established for the purpose of providing loans to worthy students. A third plan is that of working one’s way through school. Work may involve holding a part-time job outside the college. Sometimes it means assisting professors in laboratory work, library work, or office routine. Sometimes it means performing some services which the student body requires, such as helping in the preparation and serving of meals, working in college stores, and the like. [br] What must a student do in order to get a scholarship?
选项
答案
He must always study hard.
解析
考查对关键词语的理解能力,需根据关键词进行直接推理,找出答案。在第二段中有“Scholarships are sometimes available.These are usually given partly on the basis of high grades.Therefore the day-to-day work in high school may be very important for determining one’s chances of help from this source.”由此可以看出:好的学习成绩是得到奖学金的前提。不但在中学阶段要努力学习,而且到了大学还要一如既往,才有可能得到奖学金。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3494980.html
相关试题推荐
Towardsthecloseoftheterm,allthestudents_________________(忙着准备考试).arebu
EveryyearinthefirstweekofmyEnglishclass,somestudentsinformmeth
Thestudentsnow__________(宁愿上网,也不愿意到图书馆去看书).prefernetsurfingtoreadingint
Whathethoughtanddidatschool______(与这个问题毫无关系).havenothingtodowiththi
OneoftheorganizersforthissurveyisMTVU,whichis______.[br]Theschools
[originaltext]Manypeopleintheworldwalktoworkortoschool.Theyhave
[originaltext]Manypeopleintheworldwalktoworkortoschool.Theyhave
[originaltext]Manypeopleintheworldwalktoworkortoschool.Theyhave
[originaltext]Manypeopleintheworldwalktoworkortoschool.Theyhave
OverseasstudentscanapplyforadmissiontoalmostallthecoursesinBritishu
随机试题
hospital[br]watchB选项[B]Itcantellusthetime.能够告诉我们时间的是钟表,这里能对应的含义是手表watch。
Smokeparticlesandotherairpollutantsareoftentrappedintheatmosphere,th
Itmakesnodifferencetome_______Mr.Smithwillcomeornot.A、whenB、howC、t
[originaltext]AnorganizationbasedintheUnitedStateshonorspeoplewho,in
[originaltext]Fromthebeginningofhumanhistory,(21)peoplehaveusedoil
设计电子商务网站第一步要完成的工作是( )。A.建立网站原型 B.设计网站内
王萧萧是某小学五年级的学生,此学生调皮捣蛋,学习差,经常用恶作剧捉弄班上的女同学
Headvancedanoveltheoryduringthese
供应和调配毒性药品时,不正确的是A:医疗单位供应和调配毒性药品,凭医生签名的正式
A.13% B.15% C.20% D.30%三级综合医院药学部药学人员中
最新回复
(
0
)