首页
登录
职称英语
If women are mercilessly exploited year after year, they are only themselves
If women are mercilessly exploited year after year, they are only themselves
游客
2024-02-27
54
管理
问题
If women are mercilessly exploited year after year, they are only themselves to blame. Because they tremble at the thought of being seen in public in clothes that are out of fashion, they are always taken ad vantage of by the designers and the big stores. Clothes which have been worn only a few times have to be put aside because of the change of fashion. When you come to think of it, only a woman is capable of standing in front of a wardrobe(衣柜) packed full of clothes and announcing sadly that she has nothing to wear.
Changing fashions are nothing more than the intentional creation of waste. Many women spend vast sums of money each year to replace clothes that have hardly been worn. Women who cannot afford to throw away clothing in this way, waste hours of their time altering the dresses they have. Skirts are lengthened or shortened; necklines are lowered or raised, and so on.
No one can claim that the fashion industry contributes anything really important to society. Fashion designers are rarely concerned with vital things like warmth, comfort and durability (耐用). They are only interested in outward appearance and they take advantage of the fact that women will put up with any a mount of discomfort, as long as they look fight. There can hardly be a man who hasn’t at some time in his life smiled at the sight of a woman shaking in a thin dress on a winter day, delicately picking her way through deep snow in high-heeled shoes.
When comparing men and women in the matter of fashion, the conclusions to be drawn are obvious. Do the constantly changing fashions of women’s clothes, one wonders, reflect basic qualities of inconstancy and instability? Men are too clever to let themselves be treated by fashion designers. Do their unchanging styles of dress reflect basic qualities of stability and feasibility? That’s for you to decide. [br] According to the passage, which of the following statements in TRUE?
选项
A、New fashions in clothing are created for the commercial exploitation of women.
B、The constant changes in women’s clothing reflect their strength of character.
C、The fashion industry makes an important contribution to society.
D、Fashion designers should not be encouraged since they are only welcomed by women.
答案
A
解析
本题问:根据文章,下列论题哪个是正确的?题目要求根据文章,判断四个选项的正误,根据全文内容看,利用妇女爱美之心,服装师频频改变服装款式以牟取利润,其目的就是为了赚钱,另外,妇女衣服不断变化并不能反映出具个性强,服装也没对社会作出巨大贡献。故选A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3487747.html
相关试题推荐
Toooftenyoungpeoplegetthemselvesemploymentquitebyaccident,notknow
Toooftenyoungpeoplegetthemselvesemploymentquitebyaccident,notknow
Toooftenyoungpeoplegetthemselvesemploymentquitebyaccident,notknow
Toooftenyoungpeoplegetthemselvesemploymentquitebyaccident,notknow
Toooftenyoungpeoplegetthemselvesemploymentquitebyaccident,notknow
Americansusuallyconsiderthemselvesafriendlypeople.Theirfriendships,
Americansusuallyconsiderthemselvesafriendlypeople.Theirfriendships,
Americansusuallyconsiderthemselvesafriendlypeople.Theirfriendships,
[originaltext]Theoldideathattalentedchildren"burnthemselvesout"in
[originaltext]Theoldideathattalentedchildren"burnthemselvesout"in
随机试题
Yourblunttreatmentofdisputeswouldputotherpeopleinanegativeframeof__
某32位计算机Cache容量16KB,Cache块大小16Byte,假设主存与C
多西环素的毒性反应主要是影响A.小球滤过 B.近曲管 C.尿的稀释过程 D
能使PaO2、SpO2、tcPO2下降的因素包括()A.肺的通气功能障碍
下列关于企业销售渠道的说法,正确的是( )。A.间接销售渠道将产品直接销售给终
一男患60岁,微热,骨痛,病理骨折,贫血,血沉增快,免疫球蛋白增高,还需做下面哪
用少数民族通用的语言文字教学的学校,应当在_____或者_____开设汉语文课程
下列选项中,属于强调学生探究性学习方式的是()。A.基于问题式学习 B.接
确保到______我国现行标准下农村贫困人口实现脱贫,贫困县全部摘帽,解决区域性
A.气滞证 B.气闭证 C.气逆证 D.血瘀证 E.血热证突感左胸前区刺
最新回复
(
0
)