首页
登录
职称英语
The Golden Gate Bridge is one of the world’s greatest suspension bridges and
The Golden Gate Bridge is one of the world’s greatest suspension bridges and
游客
2024-02-27
74
管理
问题
The Golden Gate Bridge is one of the world’s greatest suspension bridges and acclaimed also as the world’s most beautiful bridge.
The Golden Gate, which this bridge spans, is a broad, deep three-mile strait, connecting the Pacific Ocean and San Francisco Bay. The Golden Gate Bridge is 8450 feet long from abutment to abutment, exclusive of approaches. Painted red-orange, it contrasts with the greens, browns and blues of its setting and surroundings. Its towers rise shove the Golden Gate to the height of a 65-story building, and its roadway structure suspended from the great main cables which pass over the lofty towers, rides above the waters at a 19-story height. The largest ships can sail under this bridge.
The Golden Gate Bridge is a result of will and action. In 1917, the city of San Francisco asked Jaseph B Strauss, the extraordinary bridge builder and designer to tackle the problem of bridging the Gate, a problem generation of San Franciscans had regarded as insoluble and impossible. Construction of the Golden Gate Bridge was started on January 5, 1933. Through nearly five years of actual building, slowed and delayed often by elements no human could control, the work went on bit by bit until it was completed in 1937. On May 27 of the same year it was opened to pedestrian traffic as a gala (盛典,盛大欢庆日) event and to regular vehicular and pedestrian traffic on the following day.
The Golden Gate Bridge has been admired by visitors from all over the world. They admire its living grace in its magnificent setting. They respond to its many moods, its warm and vibrant glow in the early sun its seeming play with ,or disdain of, incoming fog; its retiring, shadowy form before the sunset; its lovely appearance in its lights at night. To residents of the San Francisco Bay area, the Golden Gate Bridge is looked upon as the "Statue of Liberty" of the Pacific. [br] After you read the introduction to the Golden Gate Bridge, you know "Golden Gate" refers to______.
选项
A、a place near San Francisco
B、a big door near San Francisco
C、a bridge
D、a strait
答案
D
解析
见第二段第一句 "The Golden Gate, which this bridge spans, is a broad, deep three-mile strait ,..."
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3487060.html
相关试题推荐
[originaltext]LetmetellyouastoryaboutBertandMildredBumbridge,who
Thegreatestrecentsocialchangeshavebeeninthelivesofwomen.Duringt
Thegreatestrecentsocialchangeshavebeeninthelivesofwomen.Duringt
Thegreatestrecentsocialchangeshavebeeninthelivesofwomen.Duringt
Ifindeedsilenceisgolden,itisalsobecomingasrareasgold.Itseemst
Ifindeedsilenceisgolden,itisalsobecomingasrareasgold.Itseemst
Ifindeedsilenceisgolden,itisalsobecomingasrareasgold.Itseemst
Ifindeedsilenceisgolden,itisalsobecomingasrareasgold.Itseemst
Ifindeedsilenceisgolden,itisalsobecomingasrareasgold.Itseemst
Ifindeedsilenceisgolden,itisalsobecomingasrareasgold.Itseemst
随机试题
TheCoachingIndustry:AWorkinProgressThere’snoquestion
酶促化学修饰的特点是()。A.消耗能量少 B.受其调节的酶具有高活性和低活性
下列关于材料一中“没收他们多余的农具与好的田地,分给他们坏的”做法评述正确的足(
顺序数据的功能比分类数据要弱一些。()《》()
崇尚和平、和睦、和谐的理念,深深植根于中华民族绵延五千余载的________文明
为何饭圈的戾气难以控制?为何小摩擦总会上升为骂战?热搜上的粉丝互撕为何无休无止?
银行市场定位战略建立在对()分析的基础上。A:竞争对手和客户需求B:内部环境和
下列关于甲、乙间合同的表述,正确的是哪一个?A.甲每月初向乙批发一种服装,约定每
某市药品监督管理部门在日常的监督检查中,发现某药品生产企业擅自将库存老批号中药降
根据我国《预算法》的规定,属于全国人民代表大会常务委员会负责的有()。A、监督中
最新回复
(
0
)