首页
登录
职称英语
More attention was paid to the quality of production in France at the time o
More attention was paid to the quality of production in France at the time o
游客
2024-02-27
58
管理
问题
More attention was paid to the quality of production in France at the time of Rene Coty. Charles Deschanel was then the financial minister. He stressed that workmanship and quality were more important than quantity for industrial production. It would be necessary to produce quality goods for the international market to balance its import and export trade.
French industrial and agricultural production was still inadequate to meet the immediate needs of the people, let alone longranged developments. Essential imports had stretched (使…紧张) the national credit to the breaking point. Rents were tightly controlled, but the extreme inflation(通货膨胀) affected general population most severely through the cost of food. Food costs took as much as 80 percent of the workers’income. Wages, it is true, had risen. Extensive family allowances and benefits were paid by the state, and there was fulltime and overtime employment. Taken together, these factors enabled the working class to exist but allowed them no sense of security. In this precarious(危险的) and discouraging situation, workmen were willing to work overseas for higher wages.
The government was reluctant to let workers leave the country. It was feared this migration of workers would deplete (使减少、使枯竭) the labor force. The lack of qualified workers might hinder the improvement in the quality of industrial products produced. Qualified workers employed abroad would only in crease the quantity of quality goods produced in foreign countries. Also the quantity of quality goods produced in France would not be able to increase as part of its qualified labor force moved to other countries. [br] Which of the following statements is NOT TRUE?
选项
A、French workers sent more money on food.
B、French government paid family allowances and benefits.
C、French workers had their wages increased.
D、French government prohibited workers to work abroad.
答案
D
解析
A、B、C三项符合文章第二段的叙述,只有D项与文章第三段内容不符。法国政府只是不情愿让工人出国工作,但并未下令禁止。关键词reluctant意为“不情愿的,勉强的”。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3486405.html
相关试题推荐
Hardlyanyonepaysmuchattentiontotheair.Itis【B1】______,andwenever
Hardlyanyonepaysmuchattentiontotheair.Itis【B1】______,andwenever
Hardlyanyonepaysmuchattentiontotheair.Itis【B1】______,andwenever
Hardlyanyonepaysmuchattentiontotheair.Itis【B1】______,andwenever
Hardlyanyonepaysmuchattentiontotheair.Itis【B1】______,andwenever
[originaltext]Mostreliablecompaniespaycloseattentiontocustomers’mai
[originaltext]Mostreliablecompaniespaycloseattentiontocustomers’mai
[originaltext]Quiet,please.MayIhaveallofyourattention?Weneedtog
[originaltext]Quiet,please.MayIhaveallofyourattention?Weneedtog
Agreatdealofattentionisbeingpaidtodigitaldivide—thedivisionofth
随机试题
Completethenotesbelow.WriteNOMORETHANTWOWORDSAND/ORANUMBERforeach
Hebrakedhardand______avoidedaparkedvan.A、onlyB、quiteC、narrowlyD、seldom
DrugshavebeenapartoftheAmericanstorysincetheveryfirstdayColumb
[originaltext]M:Hi,Wendy.Onlytwomoreweeksofclasses,eightschooldaysac
TimeToPanic?NobodyneededtoreadGeorgeBush’slips
按照气体分子运动论,气体压强的形成是由于( )。A.气体分子不断碰撞器壁 B
下列关于抗震设防的高层钢结构建筑平面布置的说法中,错误的是( )。A.建筑平面
静脉血标本采集法,下列操作不正确的是A:全血标本,取下针头将血液沿管壁缓慢注入抗
以下对于心理护理的目标叙述不正确的是A.心理护理者通过自己的态度和行为影响患者
某学者在某地进行吸烟与肺癌关系的研究,结果显示,该地人群肺癌年死亡率为0.56‰
最新回复
(
0
)