首页
登录
职称英语
[originaltext] Not many years ago, a wealthy and rather strange old man name
[originaltext] Not many years ago, a wealthy and rather strange old man name
游客
2024-02-25
61
管理
问题
Not many years ago, a wealthy and rather strange old man named Johnson lived alone in a village in the south of England. (26) He had made a lot of money in trading with foreign countries. When he was seventy-five, he gave some money to the village school to buy land and equipment for a children’s playground.
As a result of his kindness, many people came to visit him. Among them was a newspaper man During their talk, Johnson remarked that he was seventy-five and expected to live to be a hundred. The newspaperman asked him how he managed to be healthy at seventy-five. Johnson had a sense of humor, He liked whisky and drank some each day. "I have an injection in my neck each evening," he told the newspaperman, (27)thinking of his evening glass of whiskey.
The newspaperman did not understand what Johnson meant. In his newspaper he reported that Johnson was seventy-five and had a daily injection in his neck. Within a week Johnson received thousands of letters from all over Britain, asking him for (28)the secret of his daily injection.
选项
A、They wanted to find out how to become wealthy.
B、They wanted to find out how to live longer.
C、They wanted to know what alcohol he drank.
D、They wanted to know where to be given an injection.
答案
B
解析
本题考查考生对文章细节信息的掌握。耍知道人们为啥要写信给Johnson,就要知道报社记者在报上说了什么。从以上的关键词句可知,记者想打听Johnson如何在75岁保持健康,而Johnson的回答很幽默——"daily injection",故而人们就很好奇了。本题B正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3482618.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Excuseme.Iwonderifyoucouldhelpme.Thereferencelibrar
[originaltext]M:Excuseme.Iwonderifyoucouldhelpme.Thereferencelibrar
[originaltext]M:Excuseme.Iwonderifyoucouldhelpme.Thereferencelibrar
[originaltext]M:HowcanIhelpyou?W:Iwouldliketoopenanewsavingsacco
[originaltext]M:HowcanIhelpyou?W:Iwouldliketoopenanewsavingsacco
[originaltext]OnespringshortlybeforetheperiodofCivilWar,aboyappe
[originaltext]M:ProfessorBensonisworkinginhislabthisafternoon.W:But
[originaltext]M:ProfessorBensonisworkinginhislabthisafternoon.W:But
[originaltext]M:ProfessorBensonisworkinginhislabthisafternoon.W:But
[originaltext]M:ProfessorBensonisworkinginhislabthisafternoon.W:But
随机试题
Youngwomenwhotakepartinbeautycontests(比赛)arehelpingtokeepalive
[originaltext]M:CanyoudomeafavorandtypethisoutforAndy?Iamtooslo
[originaltext]W:Goodevening!WelcometoourTalkShowprogram.Ourguesttoda
Walking,ifyoudoitvigorouslyenough,istheoverallbestexerciseforre
已知矩阵 若线性方程组Ax=b有无穷多解,则a=
某地连续发生数起以低价出售物品引诱当事人至屋内后实施抢劫的事件,当地公安局通过手
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性: A.如
中国结算公司沪深分公司与结算参与人之间的资金交收,通过“集中资金交收账户”完成。
计算无套利期间时,上限应由期货的理论价格( )期货和现货的交易成本和冲击成本得到
某女,38岁。患慢性盆腔炎与慢性宫颈炎,症见带下量多,色黄质稠臭秽,小腹胀痛,腰
最新回复
(
0
)