首页
登录
职称英语
[originaltext] Sekou Coumbassa is a diplomat who represents one of the new A
[originaltext] Sekou Coumbassa is a diplomat who represents one of the new A
游客
2024-02-25
61
管理
问题
Sekou Coumbassa is a diplomat who represents one of the new African nations. At present he is working on special assignment to his country’s embassy in Washington. Like many African diplomats, he is very young--only twenty-eight years old. Before coming to Washington, he had had a year of diplomatic experience in another African country and then one more year in Paris. Sekou speaks two African languages. In addition, he speaks French fluently because it is the language used in the secondary schools in his country. He also studied English when he was in school. When he first came to Washington, his English was stiff and formal. It sounded like English that had been learned from a book. Sekou has an aptitude for language, however, it was one of the reasons he became a diplomat. After six months in Washington, he had become fluent in English. Sekou is in charge of cultural affairs for the embassy. The ambassador that Sekou works for is quite impressed with his work and has recommended him highly to the government at home. Sekou is very happy, he hopes to be an ambassador himself some day in the future.
选项
A、They are very old.
B、They are very young.
C、They are quite experienced.
D、They have special assignments.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3481874.html
相关试题推荐
[originaltext]BushwasbornonJuly6,1946,inNewHaven,Connecticut,the
[originaltext]BushwasbornonJuly6,1946,inNewHaven,Connecticut,the
[originaltext]In1977,ababygirlbecameseriouslyillinQatar,nearSaud
[originaltext]In1977,ababygirlbecameseriouslyillinQatar,nearSaud
[originaltext]M:Haveyouseenmyglasses?Ican’tfindthemanywhere.W:Goin
[originaltext]M:Haveyouseenmyglasses?Ican’tfindthemanywhere.W:Goin
[originaltext]W:I’mtryingtofindoutbowthisdishwasherworks.Themanuali
[originaltext]W:I’mtryingtofindoutbowthisdishwasherworks.Themanuali
[originaltext]W:I’mtryingtofindoutbowthisdishwasherworks.Themanuali
[originaltext]W:I’mtryingtofindoutbowthisdishwasherworks.Themanuali
随机试题
Iknewnothingofthemotivesbehindhisrecentmove,andIdon’tknoweitherth
()首创了武举制度,提倡考武状元,这一制度的实行,大大鼓舞了民间练武之风,对体育
任何个人在历史上都起作用。
A.由雌激素、糖皮质激素、卤素等所致 B.接触石油、焦油等 C.痤疮,突然显
既能清肝火,又能散郁结的药物是()。A.石膏B.夏枯草C.知母D.决明子E.黄
在处理冲突的过程中,社会工作者的角色不仅是充当工作者、辅导者,而且还应是()。A
目前我国各家商业银行之间同一类型存款的利率水平出现明显差距的原因有() A.
基金管理公司、基金代销机构向投资人提供专业基金投资咨询服务的工作人员应该具备相
A.卡环臂未进入倒凹区 B.基托与黏膜不密合 C.卡环过紧 D.支托凹过深
移动式电气设备等需经常弯移或有较高柔软性要求的回路,应使用()电缆。 A.橡皮
最新回复
(
0
)