首页
登录
职称英语
It is a miracle that New York works at all. The whole thing is unbelievable.
It is a miracle that New York works at all. The whole thing is unbelievable.
游客
2024-02-23
72
管理
问题
It is a miracle that New York works at all. The whole thing is unbelievable. Every time the residents brush their teeth, millions of gallons of water must be consumed. When a young man in Manhattan writes a letter to his girl in Brooklyn, the love message gets blown to her through a pneumatic (充气的) tube-- pfft--just like that. The underground system of telephone cables, power lines, steam pipes, gas pipes is reason enough to abandon the island to the gods and tile beetles. Every time a cut is made on the street, the noisy surgeons expose ganglia (神经中枢)that are twisted beyond belief.
By rights New York should have destroyed itself long ago, from terror or fire or failure of some vital supply lines in its circulatory system or from some deep complex short circuit. Long ago the city should have experienced an insoluble traffic confusion at some impassable bottle-neck. It should have died of hunger when food lines failed for a few days. It should have been wiped out by widespread diseases starting in its dirty blocks or carried in by ships’ rats. It should have been swallowed by the sea that licks at it on every side. The workers in its innumerable cells should have gone mad, from the fearful darkness of smoke-fog that drifted over every few days from the Jersey, darkening all light at noon and leaving the high offices suspended, men groping (摸索) and depressed, and the sense of world’s end. It should have been touched in the head by the August heat and become crazy. [br] Why are people unable to see clearly even in daytime in New York?
选项
答案
Smoke-fog drifts over the city
解析
所谓说明文或议论文是对一种现象阐述作者的观点。作者列出各种现象,提出各种论据,来说明他要表达的主题。回答原因的问句,所依据的也正是作者所提出的论据。在此问题中,作者提到…smoke-fog that drifted over every few days from Jersey,darkening all lights…既然烟雾把光都挡住了,人们在遮天蔽口中当然也就看不清了。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3476578.html
相关试题推荐
ItisamiraclethatNewYorkworksatall.Thewholethingisunbelievable.
ItisamiraclethatNewYorkworksatall.Thewholethingisunbelievable.
ItisamiraclethatNewYorkworksatall.Thewholethingisunbelievable.
ItisamiraclethatNewYorkworksatall.Thewholethingisunbelievable.
ItisamiraclethatNewYorkworksatall.Thewholethingisunbelievable.
Itwasamiraclethathe__________(在半年前的空难中幸存).survivedtheaircrashhalfayea
ItisamiraclethatNewYorkworksatall.Thewholethingisunbelievable.
ItisamiraclethatNewYorkworksatall.Thewholethingisunbelievable.
ItisamiraclethatNewYorkworksatall.Thewholethingisunbelievable.
Itisamiraclethatshe_____________(幸免于空难)whenitbroughtabout109deaths.s
随机试题
1.题目:交集 2.内容: 3.基本要求: (1)试讲时间约10
液相色谱法包括__________、__________、__________。
X线片示根尖有一约0.5cm×0.5cm卵圆形透明区,边界清楚但不光滑,最可能的
A.缩宫素引产 B.急诊剖宫产 C.择期剖宫产 D.自数胎动,继续妊娠
推动人体生长发育及脏腑功能活动的气是A元气 B宗气 C营气 D卫气 E中
共用题干 患者男,9岁。上学时不慎跌跤,右膝部出现血肿。既往常有类似情况发生,
根据《基础地理信息数据档案管理与保护规范》,基础地理信息数据档案的储存环境要求是
257、与电力电缆同通道敷设的低压电缆、非阻燃通讯光缆等应穿入阻燃管,或采取其他
新中国成立以来,由最高权力机关制定的第一部有关教育的法律是( )。A.《中华人
胆管癌的主要临床表现是 A.厌食、恶心、呕吐 B.腹痛、黄疸 C.腹
最新回复
(
0
)